Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SVEŽI TOREK

VSAK TOREK OD 2.7. – 3.9.2019


OD 4,40€* na vstopnico

SVEŽI TOREK – DAN ZA FILMSKE USPEŠNICE

Vsak torek je SVEŽI TOREK! V prijetno ohlajenih dvoranah, vas vsak teden čaka sveža filmska ponudba. Spremljajte naš tedenski program TUKAJ

POLETNI HITI
Na velika platna prihaja najbolj znana, srčna in večna Disneyjeva zgodba – Levji kralj. Najbolj pričakovana uspešnica tega poletja, se bo predvajala v sinhronizirani različici v 2D in 3D verziji ter v originalni različici s podnapisi.

Najmlajši se bodo med počitnicami razveselili animiranih uspešnic: Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2, Svet igrač 4, Peter Pan: Iskanje knjige Nije, Angry Birds Film 2, Veliko popotovanje in Zmajček Tabaluga ter družinskega filma Raziskovalka Dora. Vrača se tudi superjunak Spider-Man, ki tokrat odhaja na počitnice - Spider-Man: Daleč od doma.

Do solz vas bodo nasmejale komedije: Stuber: Divja vožnja, Pridni fantje ter Nikoli ni prepozno. Za polno dozo akcije pa bodo poskrbeli: Možje v črnem: Globalna grožnja, Anna, Hitri in drzni: Hobbs & Shaw, Angel je padel ter Stopnja smrti.

Leto 2019 je leto grozljivk. Če vas ni strah priporočamo ogled grozljivk: Otroška igra, Annabelle 3, Plazenje ter Strašljive zgodbe.

Drugo polovico poletja bosta zaznamovala Tarantinov deveti film Bilo je nekoč...v Hollywoodu ter glasbena komedija Yesterday, zaradi katere si bomo prepevali največje uspešnice glasbene skupine The Beatles.

Doživite svoj svet filma tudi vi! V naši družbi se potopite v svet vaših najljubših filmskih junakov.


Akcija velja od 2. julija do 3. septembra 2019.

* Za filme daljše od 120 minut in za filme v 3D tehnologiji ter VIP sedeže veljajo cene in doplačila v skladu z veljavnim cenikom Cineplexx kinematografov. Za filme daljše od 120 minut je doplačilo 0,3€. Za filme daljše od 140 minut je doplačilo 0,7€. Za filme daljše od 170 minut je doplačilo 1,00€. Za filme v 3D tehnologiji je doplačilo 1,50€. Cena prav tako ne velja za posamezne posebne dogodke in filmske projekcije, kot so: predpremiere, premiere, Mens Night, Ladies Night, satelitske prenose baleta, opere, koncertov, športnih dogodkov ipd. Cene posebnih dogodkov lahko odstopajo od rednih vstopnic kino predstav in so objavljene ob najavi posameznega dogodka.

Angry Birds film 2

Film je predvajan v originalni verziji (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi tako ene kot druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok

Angry Birds film 2

Annabelle 3

Tretje poglavje franšize Annabelle.

Annabelle 3

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

Zgodba o igralcu in njegovem dvojniku, ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v neizprosni filmski industriji davnega leta 1969, ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda.

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

Po osmih filmih priljubljene franšize Hitri in drzni, se sedaj prvič kot glavna akterja pojavljata Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa.

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

Levji kralj

Film je predvajan v originalni verziji (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
Najbolj znana, srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994, bo oživela na velikih platnih. Julija 2019 bo režiser Jon Favreau na velika platna pripeljal ikonične karakterje, ki jih občinstvo že dolgo nosi v srcih. Ampak tokrat na čisto nov način.

Levji kralj

Prevarantki

Komedija o dveh prevarantkah, ki skušata, vsaka na svoj način, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. V glavnih vlogah prevarantk bosta zaigrali Rebel Wilson in oskarjevka Anne Hathaway.

Prevarantki

Pridni fantje

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? To bodo izkusili šestošolci v novi, odbiti komediji z naslovom Pridni fantje.

Pridni fantje

Raziskovalka Dora

Poletje bo tudi čas za obisk džungle, saj v kinematografe prihaja raziskovalka Dora - najstnica, ki jo je upodobila Isabela Moner, bo prijatelje vodila na avanturi po džungli, iskala svoja starša in reševala skrivnost izgubljenega mesta zlata.

Raziskovalka Dora

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

Film je predvajan v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji) ter v originalni verziji (oznaka OV).
Na velika platna se vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

Spider-Man: Daleč od doma

Peter Parker se vrača v filmu Spider-Man: Daleč od doma, novem poglavju o znamenitem možu-pajku. Priljubljeni junak se sklene pridružiti najboljšima prijateljema Nedu in MJ-ju in preostali klapi na poletnem oddihu po Evropi. Toda njegov načrt, da za nekaj tednom opusti superjunaške dolžnosti, se kmalu izjalovi, ko ga Nick Fury prosi, naj mu pomaga preprečiti napad skrivnostnih bitij, ki sejejo kaos po vsej celini.

Spider-Man: Daleč od doma