Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Čreda

sreda, 111. januar ob 20.00 v Kranju

Premiera satirične srbske komedije ČREDA (Stado), režijski prvenec legendarnega igralca Nikole Koja, v kateri igra tudi znan slovenski igralec Jernej Šugman.

Na premieri se bo predstavila filmska ekipa režiser Nikola Kojo, igralca Zoran Cvijanović in Nataša Ninković ter producentka Biljana Prvanović.

6,2 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

PREMIERA ČREDA

Vabljeni na premiero satirične srbske komedije ČREDA (Stado), ki bo v sredo, 11. januarja ob 20.00, v Kranju. Na premieri se bo predstavila filmska ekipa režiser Nikola Kojo, igralca Zoran Cvijanović in Nataša Ninković ter producentka Biljana Prvanović.

ČREDA REŽIJSKI PRVENEC NIKOLE KOJA
Čreda (Stado) je režijske prvenec Nikole Koja, legendarnega igralca, ki ga poznamo iz slavnih in zelo hvaljenih filmov, kot so Lepe vasi lepo gorijo, Rane, Mi nismo angeli, Parada in drugi. Eden najslavnejših igralcev na Balkanu je letos sklenil prvič stopiti za kamero, zbrati enkratno igralsko zasedbo (v kateri je tudi sam) in se kot režiser pomeriti z zvrstjo, v kateri se je v zadnjih letih najbolj izkazal: z ne prav običajno komedijo s primesmi satire in obilico sarkazma.

Potem ko je v mesecu decembru začel polniti kino blagajne v Srbiji, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini, prihaja ČREDA – režijski prvenec legendarnega srbskega igralca Nikole Koja – 12. januarja tudi v Cineplexx kina po Sloveniji. Poleg tega, da so dosedanji kino rezultati dokaz, da ne gre samo za še eno običajno srbsko komedijo, namenjeno izključno srbskemu občinstvu, bo prvi dostopni prizor, ki vam ga ob tej priložnosti ekskluzivno predstavljamo, razkril, da se bomo imeli tudi mi čemu smejati, zlasti glede na to, da v filmu nastopa tudi nam dobro znani igralec Jernej Šugman.

V REGIONALNI KOPRODUKCIJI SODELUJE TUDI CINEPLEXX, VODILNA KINEMATOGRAFSKA MREŽA JUGOVZHODNE EVROPE
Komedija ČREDA sodi med doslej najbolj ambiciozne filmske produkcije v regiji. Poleg tega, da je glavna tema filma ena tistih, s katerimi se lahko marsikdo v tem trenutku poistoveti, in da se ponaša z izjemno igralsko zasedbo, je film ČREDA poseben tudi zato, ker gre za prvo regionalno koprodukcijo, kjer so s produkcijsko hišo K12 sodelovali še TV Prva, Filmski center Srbije in Cineplexx, vodilna kinematografska mreža jugovzhodne Evrope.

Čreda

Glavna junaka komedije STADO sta Kolja in Cveja, entuziasta, ki želita zbrati finančna sredstva za snemanje pilotske epizode za novo televizijsko serijo. Kot se pogosto zgodi v filmih (pa tudi v resničnem življenju), njuna pot do morebitnega uspeha seveda ne bo posuta z rožami, zato bosta Kolja in Cveja prisiljena sprejeti veliko neželenih kompromisov, da bi uresničila svoj načrt.

Cineplexx Kranj:

Izbran dogodek je potekel.

Čreda