Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Filmske počitnice

15. - 23. februar - KRANJ, KOPER

22. februar. - 1.marec - MARIBOR, CELJE, NOVO MESTO, MURSKA SOBOTA

OD 13. ure

Izbran dogodek je potekel.

FILMSKE POČITNICE

Popestrite si letošnje počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kot dobri filmi. V času šolskih počitnic pripravljamo pester filmski program za otroke vsak dan od 13. ure dalje.

KRANJ IN KOPER - od sobote, 15. februarja do nedelje, 23. februarja
MARIBOR, CELJE, NOVO MESTO, MURSKA SOBOTA - od sobote, 22. februarja do nedelje, 1. marca

SUPER FILMI
Ogledali si boste lahko animirane filme Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje, Ledeno kraljestvo 2, Pri Addamsovih ter Vohuni pod krinko. Malo starejši vabljeni na dogodivščino z Ježkom Sonicom ali Dolittlom.

ZNIŽANA CENA NA IZBRANE FILME
Filme Pri Addamsovih, Ledeno kraljestvo in Vohuni pod krinko si lahko ogledate po znižani ceni - 3,5€ na vstopnico.

OTROŠKI KOTIČEK, BALONI, POBARVANKE
Vsak dan vas bo v naših kinih pričakal otroški kotiček s pobarvankami in baloni!

MASKOTI
Na turnejo se bosta podala tudi Pika in Cene, naši maskoti. Med 14. in 17. uro jih lahko pričakujete v torek, 18. februarja v Kranju in četrtek, 20. februarja v Kopru. V drugem tednu šolskih počitnic pa jih lahko srečate v sredo, 26. februarja v Novem Mestu, četrtek, 27. februarja v Murski Soboti, petek, 28. februarja v Mariboru in v soboto, 29. februarja v Celju.

Vstopnice so že v prodaji.

Dolittle

Sinhronizirano in s podnapisi.
Januarja na velika platna prihaja zgodba o zdravniku, ki se lahko pogovarja z živalmi. Posneta je po liku doktorja Dolittla, ki ga je ustvaril angleški pisatelj Hugh Lofting, glavna vloga ekscentričnega zdravnika pa je pripadla igralcu Robertu Downeyju Jr.

Dolittle

Ježek Sonic

Sinhronizirano in s podnapisi.
Prihaja izjemno hiter moder jež po imenu Sonic, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu.

Ježek Sonic

Ledeno kraljestvo 2

Samo sinhronizirano.
Med svoje številne oboževalce se vračata sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje globoko v gozd, na katerem bodo skupaj odkrili, kje je sploh izvor Elsinih čarobnih moči, s pomočjo katerih bodo rešili kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj.

Ledeno kraljestvo 2

Pri Addamsovih

Sinhronizirano.
Spoznajte eno najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družino Addams. Zgodba prikazuje življenje v družini Addams, ko spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.

Pri Addamsovih

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje

Sinhronizirano.
Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej. Pred pogumnimi kužki so nove dogodivščine, ki bodo še nevarnejše, hitrejše, a najpomembnejše – zabavne.

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje

Vohuni pod krinko

SINHRONIZIRANO.
Novi animirani film studia, ki je prinesel Bikca Ferdinanda, poln zabave, obratov in zapletov velja za eno najbolj pričakovanih animacij leta.

Vohuni pod krinko