Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

POMOČ


Imate kakšna vprašanja o kinematografih Cineplexx? Tukaj boste našli odgovore na pogosto zastavljena vprašanja o registraciji in članstvu, rezervaciji in nakupu kino vstopnic ter ostalih ugodnostih ter cenah.

Kaj vse najdete na strani?

Enostaven in hiter pregled ponudbe kinematografov Cineplexx. Poleg tega je objavljen tudi kino spored in možnost, da vas spomnimo, ko se začne predvajati film, ki ste ga izbrali s klikom »Izberi film« na seznamu prihajajočih filmov pod rubriko »Kmalu v kinu«. Izpolnite lahko tudi prijavnico za pridružitev k družinskemu filmskemu klubu.

V horizontalnem meniju na vrhu strani lahko hitro in enostavno rezervirate vstopnice, izveste informacije o filmih, dogodkih, aktualnih novicah in ugodnostih Cineplexxa.

Kaj pomeni Prijava? Kje se lahko registrirate?

Možnost registracije se nahaja desno zgoraj na spletni strani. Tukaj se lahko registrirate kot nov član in dobite na vaš e-mail naslov potrdilo o uspešni registraciji. Od tega trenutka dalje se lahko na našo spletno stran prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Registracija je potrebna, če želite izkoristiti ugodnosti, kot so spletna rezervacija vstopnic, sodelovanje v nagradnih igrah ter druge prednosti. >> Registrirajte se!


Kakšne prednosti vam še nudi registracija?

Članska registracija je potrebna, če želite opraviti spletno rezervacijo vstopnic. Nudimo vam brezplačno članstvo z veliko ugodnostmi kot so npr. sodelovanje v nagradnih igrah, naročilo na tedenske e-novice (vključno z aktualnim kino sporedom). Če želite, lahko izkoristite še možnost elektronskega obveščanja o začetku predvajanja prihajajočih filmov, ki ste si jih izbrali pod rubriko »Kmalu v kinu« in jih dodali na seznam, ki se imenuje »Moja filmska priporočila«.


Kako lahko spremenim ali izbrišem osebne podatke (npr. telefon, e-mail naslov)?

Prosimo vas, da se vpišete v svoj uporabniški račun z uporabniškim imenom in geslom ter kliknete zavihek »Moje nastavitve«. Tukaj lahko upravljate s svojimi podatki in če ne želite biti več naš član, lahko svoj račun tudi izbrišete.


Kaj so brezplačne elektronske novice / posebna elektronska sporočila?

Kot član se lahko naročite na brezplačne tedenske elektronske novice, ki vsebujejo kino spored vašega najljubšega kinematografa, dogodke, akcije in informacije o filmih. Na elektronske novice se lahko naročite ali odjavite v zavihku »Moje nastavitve«, ko se prijavite v uporabniški račun. Posebna elektronska sporočila pa dobite samo pri nekaterih filmih. Enako velja za SMS obveščanje o začetku predvajanja nekaterih filmov ali za posebne dogodke v naših kinematografih. Prijava in odjava te storitve je prav tako mogoča pod zavihkom »Moje nastavitve«.


Kako izveste, če ste zadeli nagrado v nagradni igri?

Nagrajenci bodo prejeli obvestilo po elektronski pošti, v izjemnih primerih bodo obveščeni tudi po telefonu. Manjše nagrade, kot so zgoščenke, knjige ipd., so poslane nagrajencem po pošti. Nagrajenci bodo enkrat mesečno objavljeni tudi na seznamu nagrajencev na spletni strani. Le ta bo na voljo pod zavihkom »Nagradna igra« v uporabniškem računu ali v menijski vrstici. Nagrade ali obvestila o prejemu nagrad so poslana na poštni naslov ali e-poštni naslov, ki je navedli ob registraciji članstva.

Za katero obdobje je objavljen spletni kino spored?

Kino spored je na spletni stranii objavljen med torkovim in sredinim popoldnevom za celoten prihajajoči kino teden (od četrtka do srede). Od takrat je možna spletna rezervacija in kmalu tudi nakup kino vstopnic.


Kaj pomenijo barvni simboli na začetku kino sporeda?

Za boljšo orientacijo obiskovalcev na spletnemu kino sporedu je pred vsakim predvajanjem barva, ki pokaže ali je rezervacija tiste kino predstave še možna, ali je možen še samo nakup vstopnic na blagajni naših kinematografov. Oznake »Rezervacija ni več na voljo« pomeni, da je filmska projekcija na sporedu že pred terminom, ki ga želite rezervirati, ali pa se je predvajanje tega filma že zaključilo.


Kje je zabeležena starostna meja za ogled filmov?

Starostne omejitve za ogled določenih filmov, so objavljene na spletni strani v podrobnem opisu izbranega filma. Prosimo, upoštevajte, da je starostna omejitev lahko določena tik pred začetkom predvajanja filma.

Kako lahko na spletni strani rezervirate kino vstopnice?

Spletna rezervacija vstopnic je izvedljiva na več načinov. Najhitrejši in najlažji način je preko zavihka »VSTOPNICA NA KLIK«, ki jo najdete v horizontalnem meniju na naši spletni strani. Enostavno izberete želeni film, datum ter čas in takoj boste preusmerjeni k procesu rezervacije.
Drugi način je preko zavihkov »Kinematografi« ali »Filmi«. Izpolnite obrazec s svojo izbiro in kliknite na ikono vstopnice. Preusmerjeni boste k procesu rezervacije.
V procesu rezervacije (ne glede na to, ali ste do nje prišli preko zavihka VSTOPNICA NA KLIK ali preko "Filmi" ali "Kinematografi"), izberite število in razporeditev sedežev ter rezervirajte kino vstopnice. Prosimo, upoštevajte, da je za rezervacijo potrebna predhodna prijava z uporabniškim računom.


Ali lahko vstopnice rezervirate ali kupite po elektronski pošti?

Žal ne. Nakup ali rezervacija nista mogoča preko elektronske pošte, saj je le-ta centralno usmerjena in ni neposredno posredovana na Cineplexx rezervacije. Kino vstopnice lahko rezervirate na spletu ali po telefonu na telefonski številki posameznega kinematografa.


Kako lahko prekličete rezervacijo kino vstopnice?

Rezervirano vstopnico lahko prekličete, ko se prijavite s svojim uporabniškim računom in kliknete zavihek »Moje kino vstopnice«. V tem zavihku pridete do pregleda rezerviranih kino vstopnic. Rezervacijo prekličete s klikom na ikono nakupovalnega vozička v meniju. Po preklicu rezervacij boste prejeli tudi elektronsko sporočilo s potrdilom o preklicu vaših rezervacij vstopnic.


Kako si priskrbite cenejše kino vstopnice?

Cenejše kino vstopnice lahko dobite izključno samo na blagajnah naših kinematografov. Po spletni rezervaciji je potrebno na blagajni pokazati ustrezno izkaznico (dijak, študent, upokojenec, član DFK itd.) za uveljavljanje željenega popusta.


Kako lahko spremenite e-poštni naslov za spletno rezervacijo?

Po vsakih spletni rezervaciji kino vstopnic boste prejeli potrditveno elektronsko sporočilo na elektronski naslov, naveden v vaši registraciji. Tega lahko kdarkoli spremenite v zavihku »Moje nastavitve«, ko se vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom.


Kaj storiti, če spletna rezervacija kino vstopnic ne deluje?

V skrajnih primerih lahko pride do tehničnih težav (npr. preobremenitev sistema ali v času nalaganja novega kino sporeda). Če pride do prekinitve rezervacije, vas prosimo, da celoten proces ponovite po 15 minutah. Če ne boste prejeli potrditvenega elektronskega sporočila, se prosimo obrnite na vam najbližji kinematograf ali na naš sedež.


Zakaj je možna rezervacija največ 6 kino vstopnic naenkrat?

S tem se želimo izogniti zlorabam rezervacij, npr., če bi nekdo rezerviral celo dvorano in s tem onemogočil ogled kino predstave ostalim zainteresiranim kupcem.


Kje najdete cene kino vstopnic?

Cene najdete v ceniku vsakega kinematografa tudi na spletni strani.


Ali je mogoče prejeti popust na dano ceno?

Da. V naših kinematografih se cene razlikujejo glede na dan v tednu (od ponedeljka do srede so Dnevi kina in je cena vstopnic nižja). Dijaki, študenti, upokojenci in člani DFK lahko ob predložitvi ustrezne izkaznice oz. kartice, prav tako uveljavljajo popust. Višine popustov so navedene na cenikih vstopnic v posameznih kinematografih, na voljo pa so tudi na spletu. Ti popusti ne veljajo za dogodke s posebnimi cenami (npr. Men's Night ali Ladies Night).


Do katere starosti imajo popust otroci?

S članstvom v Družinskem filmskem klubu (DFK) imajo popust otroci do 14. leta starosti in sicer plačajo vstopnico po ceni 4,6€. Več informacij o tem lahko izveste v zavihku Družinski filmski klub .


So na voljo darilni boni za kino?

Darilne bone v vrednosti redne kino vstopnice za film po izbiri lahko kupite na blagajnah naših kinematografov. Če gre za nakup več kot 20 darilnih bonov, lahko te naročite tudi preko elektronske pošte kino@cineplexx.si . V tem primer vam jih lahko po plačilu predračuna pošljemo tudi po pošti.

Was ist die Cineplexx Moviecard und welche Vorteile bietet sie mir?

Die Cineplexx Moviecard ("Blue Moviecard" zu € 50,00 oder "Yellow Moviecard" zu € 25,00) ist eine Kinowertkarte, die den ermäßigten Eintritt ins Kino für 2 Personen pro Tag ermöglicht. Du kannst damit bargeldlos zahlen und reservierte Karten müssen erst 10 Minuten vor Filmbeginn abgeholt werden (sonst 30 Minuten). Die Cineplexx Moviecard ist ausschließlich in den jeweiligen Kinos zu den Öffnungszeiten erhältlich. Weitere Vorteile und die Liste aller Kinos, in denen die Moviecard gilt, findest du unter Moviecard auf unserer Website.


Wie lange ist die Cineplexx Moviecard gültig?

Die Moviecard gilt ab dem Tag der Ausgabe und bleibt 18 Monate lang gültig. Das bedeutet, dass innerhalb dieser 18 Monate die jeweilige Summe (€ 50,00 oder € 25,00) zu konsumieren ist. Wir haben unsere AGB diesbezüglich bereits 2012 noch kundenfreundlicher gestaltet, sodass nach dem Ablauf von 18 Monaten das bestehende Restguthaben tatsächlich nicht verfällt. Ab diesem Zeitpunkt können die mit der Moviecard verbunden Preisermäßigungen zwar nicht mehr in Anspruch genommen werden, das bestehende Restguthaben kann jedoch für weitere 5 Jahre zum bargeldlosen Bezug von Kinokarten verwendet werden. Um auch die nicht unerheblichen Preisermäßigungen wieder an Anspruch nehmen zu können, ist eine neuerliche Aufladung der Karte nötig.


Mein Guthaben auf der Moviecard ist abgelaufen und ich möchte meine Moviecard nicht mehr nutzen – was passiert mit dem abgelaufenen Guthaben?

Das abgelaufene Guthaben kann an der Kinokassa auf eine Cineplexx Gutscheinkarte umgebucht und somit zum bargeldlosen Bezug von Tickets verwendet werden. Sämtliche mit der Moviecard verbundenen Vorteile gehen dadurch jedoch verloren.


Gilt die Moviecard auch im Village Cinemas Wien Mitte?

Nein, im Village Cinemas Wien Mitte gilt nur die Village Star Card.


Wieso sollte ich meine Cineplexx Moviecard personalisieren?

Jeder Besitzer einer Cineplexx Moviecard hat die Möglichkeit, diese auf unserer Website seinem Member-Profil zuzuordnen und damit zu personalisieren. Der Vorteil dabei ist, dass du jederzeit dein Moviecard-Konto von zu Hause aus aufladen oder überprüfen kannst.


Wieso ist bei Kartenbuchungen das Kontingent auf 2 Karten beschränkt?

Bei der Cineplexx Moviecard handelt es sich um eine Kundenkarte, die als Dankeschön für unsere treuen BesucherInnen ermäßigte Eintrittspreise ermöglicht und weitere Vorteile wie z.B. die verkürzte Abholfrist anbietet. Sie ist nicht dafür vorgesehen, unbeschränkt von einer beliebigen Anzahl von Personen verwendet zu werden. Die Vorteile können täglich jeweils nur von maximal 2 Personen in Anspruch genommen werden (KartenbesitzerIn und Begleitung). BesitzerInnen der Cineplexx Moviecard haben bei Onlinebuchungen auf unserer Webseite jedoch die Möglichkeit, ihre Reservierung oder ihren Kauf auch ohne Moviecard zu tätigen. Hier steht ihnen dann ein Kontingent von bis zu 6 Karten zur Verfügung, jedoch verzichten sie dabei auf die üblichen Moviecard Vorteile wie zB die verkürzte Abholfrist.

Kakšne prednosti nudi Družinski filmski klub?

Vsi otroci, ki so mlajši od 14 let, lahko postanejo člani Družinskega filmskega kluba (DFK) in obiskujejo kino po ugodnejši ceni. Ob vsakem obisku prejme član tudi brezplačno pokovko, njegov odrasli spremljevalec pa kino vstopnico s popustom. Poleg tega lahko otroci s svojimi prijatelji praznujejo rojstni dan v kinu in prejmejo še dodatne ugodnosti (slavljenec dobi vstopnico in pokovko brezplačno). DFK vas bo z veseljem O vseh aktivnostih in ugodnostih o DFK vas bomo z veseljem obveščali preko elektronske pošte. Dodatne informacije lahko najdete pod zavihkom »Družinski filmski klub«.


Kako se lahko prijavim v Družinski filmski klub?

Prijavite se lahko neposredno na naši spletni strani pod zavihkom »Družinski filmski klub« ali pa preko prijavnega obrazca, ki ga je mogoče dobiti in oddati na blagajni naših kinematografov, kjer boste takoj prejeli svojo kartico Družinski filmski klub.


Kako izgleda praznovanje rojstnega dneva v kinu?

Praznovanje rojstnega dne v kinu vsebuje: Brezplačno kino vstopnico in pokovko za slavljenca.
  • Kino vstopnice za povabljence le 4,6€
  • Brezplačna pokovka za vse povabljence in slavljenca
  • Brezplačna povabila na rojstnodnevno zabavo
Ponudba velja za člane Družinskega filmskega kluba 7 dni pred in 7 dni po rojstnem dnevu. Za izvedbo praznovanja mora imeti slavljenec vsaj 4 povabljene prijatelje. Vse ostale informacije in cene lahko najdete na naši spletni strani pod zavihkom »Družinski filmski klub«.

Kakšen je delovni čas kinematografov Cineplexx?

Delovni čas se razlikuje glede na začetek prvega predvajanja filma v dnevu. Na kratko, blagajna se odpre pol ure pred prvo filmsko projekcijo in je odprta še 15 minut po zadnji kino predstavi. Med tednom se torej blagajna odpre ob 15.uri, ob koncu tedna pa ob 10.uri.


Kje lahko najdete točen sedežni red kino dvoran?

Podatke o posameznih dvoranah in sedežni red najdete v rubrikah posameznih kinematografov na spletni strani ali neposredno na blagajnah kinematografov Cineplexx.


Je možno na blagajnah kinematografov Cineplexx plačati s kreditnimi karticami?

Da, je možno.


Kam se lahko obrnete, če kaj izgubite ali pozabite v kinu?

Prosimo vas, obrnite se neposredno na posamezen kinematograf, kjer ste pozabili ali izgubili pogrešano lastnino. V večini primerov najdene stvari še nekaj časa zadržimo na blagajnah kinematografov. Izven delovnega časa nam lahko pošljete elektronsko sporočilo na: kino@cineplexx.si , ki bo posredovano ustreznemu kinematografu. To lahko traja nekaj časa, zato prosimo za razumevanje.


Na koga se lahko obrnete, če bi želeli delati v kinematografih Cineplexx?

Vsa razpoložljiva delovna mesta so objavljena na spletni strani pod zavihkom »Postanite del ekipe«. Lahko pa se obrnete tudi na vodje posameznih kinematografov. Ustrezne telefonske številke najdete tudi pod podrobnejšimi informacijami o kinu.


Kje lahko najdem ponudbe in cene prigrizkov ter pijače?

Cene naše ponudbe prigrizkov in pijač najdete na naši spletni strani pod podrobnejšimi informacijami o kinematografih in neposredno na kino blagajnah.