Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

POMOČ


Imate kakšna vprašanja o kinematografih Cineplexx? Tukaj boste našli odgovore na pogosto zastavljena vprašanja o registraciji in članstvu, rezervaciji in nakupu kino vstopnic ter ostalih ugodnostih ter cenah.

Kaj vse najdete na strani?

Enostaven in hiter pregled ponudbe kinematografov Cineplexx. Poleg tega je objavljen tudi kino spored in možnost, da vas spomnimo, ko se začne predvajati film, ki ste ga izbrali s klikom »Izberi film« na seznamu prihajajočih filmov pod rubriko »Kmalu v kinu«. Izpolnite lahko tudi prijavnico za pridružitev k družinskemu filmskemu klubu ali bonus klubu.

V horizontalnem meniju na vrhu strani lahko hitro in enostavno rezervirate vstopnice, izveste informacije o filmih, dogodkih, aktualnih novicah in ugodnostih Cineplexxa.

Kaj pomeni Prijava? Kje se lahko registrirate?

Možnost registracije se nahaja desno zgoraj na spletni strani. Registrirate se lahko kot nov član, na vaš e-mail naslov boste prejeli potrdilo o uspešni registraciji. Od tega trenutka dalje se lahko na našo spletno stran prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Registracija je potrebna, če želite izkoristiti ugodnosti, kot so spletna rezervacija/nakup vstopnic, sodelovanje v nagradnih igrah ter druge ugodnosti. >> Registrirajte se!


Kakšne prednosti vam še nudi registracija?

Članska registracija je potrebna, če želite opraviti spletno rezervacijo/nakup vstopnic. Nudimo vam brezplačno članstvo z veliko ugodnostmi kot so npr. sodelovanje v nagradnih igrah ter naročilo na tedenske e-novice. Če želite, lahko izkoristite še možnost elektronskega obveščanja o začetku predvajanja prihajajočih filmov, ki ste si jih izbrali pod rubriko »Kmalu v kinu« in jih dodali na seznam, ki se imenuje »Moja filmska priporočila«.


Kako lahko spremenim ali izbrišem osebne podatke (npr. telefon, e-mail naslov)?

Prosimo vas, da se vpišete v svoj uporabniški račun z uporabniškim imenom in geslom ter kliknete zavihek »Moje nastavitve«. Tukaj lahko upravljate s svojimi podatki in če ne želite biti več naš član, lahko svoj račun tudi izbrišete.


Kaj so brezplačne elektronske novice / posebna elektronska sporočila?

Kot član se lahko naročite na brezplačne elektronske novice, ki vsebujejo dogodke, akcije in informacije o filmih. Na elektronske novice se lahko naročite ali odjavite v zavihku »Moje nastavitve«, ko se prijavite v uporabniški račun. Posebna elektronska sporočila pa dobite samo pri nekaterih filmih. Enako velja za SMS obveščanje o začetku predvajanja nekaterih filmov ali za posebne dogodke v naših kinematografih. Prijava in odjava te storitve je prav tako mogoča pod zavihkom »Moje nastavitve«.


Kako izveste, če ste zadeli nagrado v nagradni igri?

Nagrajenci bodo prejeli obvestilo po elektronski pošti, v izjemnih primerih bodo obveščeni tudi po telefonu. Manjše nagrade, kot so zgoščenke, knjige ipd., so poslane nagrajencem po pošti. Nagrade ali obvestila o prejemu nagrad so poslana na poštni naslov ali e-poštni naslov, ki je navedli ob registraciji članstva.

Za katero obdobje je objavljen spletni kino spored?

Kino spored je na spletni strani objavljen med torkovim in sredinim popoldnevom za celoten prihajajoči kino teden (od četrtka do srede). Od takrat je možna spletna rezervacija/nakup kino vstopnic.


Kaj pomenijo barvni simboli na začetku kino sporeda?

Za boljšo orientacijo obiskovalcev na spletnemu kino sporedu je pred vsakim predvajanjem barva, ki pokaže ali je rezervacija tiste kino predstave še možna, ali je možen samo še nakup vstopnic na blagajni naših kinematografov. Oznaka »Rezervacija ni več na voljo« pomeni, da je filmska projekcija na sporedu že pred terminom, ki ga želite rezervirati, ali pa se je predvajanje tega filma že zaključilo.


Kje je zabeležena starostna meja za ogled filmov?

Starostne omejitve za ogled določenih filmov, so objavljene na spletni strani v podrobnem opisu izbranega filma. Prosimo, upoštevajte, da je starostna omejitev lahko določena tik pred začetkom predvajanja filma.

Kako lahko na spletni strani rezervirate kino vstopnice?

Spletna rezervacija vstopnic je izvedljiva na več načinov. Najhitrejši in najlažji način je preko zavihka »SPORED«, ki ga najdete v horizontalnem meniju na naši spletni strani. Enostavno izberete datum in lokacijo (željen kino), izberete film ter čas in takoj boste preusmerjeni k procesu rezervacije.
Drugi način je preko zavihkov »Kinematografi« ali »Aktualni filmi«. Preusmerjeni boste k procesu rezervacije.
V procesu rezervacije (ne glede na to, ali ste do nje prišli preko zavihka SPORED ali preko "Aktualni filmi" ali "Kinematografi"), izberite število in razporeditev sedežev ter rezervirajte kino vstopnice. Prosimo, upoštevajte, da je za rezervacijo potrebna predhodna prijava z uporabniškim računom.


Ali lahko vstopnice rezervirate ali kupite po elektronski pošti?

Žal ne. Nakup ali rezervacija nista mogoča preko elektronske pošte, saj je le-ta centralno usmerjena in ni neposredno posredovana na Cineplexx rezervacije. Kino vstopnice lahko rezervirate/kupite na spletu, preko naše aplikacije ali na blagajni posameznega kinematografa.


Kako lahko prekličete rezervacijo kino vstopnice?

Rezervirano vstopnico lahko prekličete, ko se prijavite s svojim uporabniškim računom in kliknete zavihek »Moje kino vstopnice«. V tem zavihku pridete do pregleda rezerviranih kino vstopnic. Rezervacijo prekličete s klikom na ikono nakupovalnega vozička v meniju. Po preklicu rezervacij boste prejeli tudi elektronsko sporočilo s potrdilom o preklicu vaših rezervacij vstopnic. Kupljenih vstopnic ni mogoče preklicati.


Kako si priskrbite cenejše kino vstopnice?

Cenejše kino vstopnice lahko dobite izključno samo na blagajnah naših kinematografov. Po spletni rezervaciji je potrebno na blagajni pokazati ustrezno izkaznico (dijak, študent, upokojenec, član DFK, CBC itd.) za uveljavljanje željnega popusta.


Kako lahko spremenite e-poštni naslov za spletno rezervacijo?

Po vsakih spletni rezervaciji kino vstopnic boste prejeli potrditveno elektronsko sporočilo na elektronski naslov, naveden v vaši registraciji. Tega lahko kadarkoli spremenite v zavihku »Moje nastavitve«, ko se vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom.


Kaj storiti, če spletna rezervacija kino vstopnic ne deluje?

V skrajnih primerih lahko pride do tehničnih težav (npr. preobremenitev sistema ali v času nalaganja novega kino sporeda). Če pride do prekinitve rezervacije, vas prosimo, da celoten proces ponovite po 15 minutah. Če ne boste prejeli potrditvenega elektronskega sporočila, se prosimo obrnite na vam najbližji kinematograf ali na naš sedež.


Zakaj je možna rezervacija največ 6 kino vstopnic naenkrat?

S tem se želimo izogniti zlorabam rezervacij, npr., če bi nekdo rezerviral celo dvorano in s tem onemogočil ogled kino predstave ostalim zainteresiranim kupcem.


Kje najdete cene kino vstopnic?

Cene najdete v ceniku vsakega kinematografa tudi na spletni strani.


Ali je mogoče prejeti popust na dano ceno?

Da. V naših kinematografih se cene razlikujejo glede na dan v tednu (od ponedeljka do srede so Dnevi kina in je cena vstopnic nižja). Dijaki, študenti, upokojenci in člani DFK lahko ob predložitvi ustrezne izkaznice oz. kartice, prav tako uveljavljajo popust. Višine popustov so navedene na cenikih vstopnic v posameznih kinematografih, na voljo pa so tudi na spletu. Ti popusti ne veljajo za dogodke s posebnimi cenami (npr. Predpremierne projekcije ali Ladies Night).


Do katere starosti imajo popust otroci?

S članstvom v Družinskem filmskem klubu (DFK) imajo popust otroci od 2. do 14. leta starosti. Več informacij o tem lahko izveste v zavihku Družinski filmski klub .


So na voljo darilni boni za kino?

Darilne kartice, na katere naložite določeno vrednost, lahko kupite na blagajnah naših kinematografov. Če gre za nakup več kot 20 darilnih kartic, lahko te naročite tudi preko elektronske pošte kino@cineplexx.si . V tem primer vam jih lahko po plačilu predračuna pošljemo tudi po pošti.

Ugodnosti:

Za vsakih 10 centov, ki jih zapravite na blagajni, ob nakupu kino vstopnice, prigrizkov in pijače, prejmete 1 bonus točko. Vaše točke lahko zamenjate za privlačne nagrade. Ob polnjenju vaše Cineplexx bonus kartice z najmanj 40€ pa prejmete tudi popust pri ceni kino vstopnic.


Bonus točke:

Bonus točke lahko zbirate za največ 2 kupljeni kino vstopnici ali 25€ (250 točk) na dan in za nakup hrane in pijače v vrednosti 50 € (500 točk) na dan. Bonus točke je treba izkoristiti v roku 18 mesecev, sicer jih ni več mogoče uveljavljati.


Polnjenje bonus kartice:

Vašo Cineplexx bonus kartico lahko uporabite tudi kot predplačniško kartico. Na blagajni kina Cineplexx jo napolnite z najmanj 40 € in prejmite dodatne ugodnosti. V primeru uporabe Cineplexx bonus kartice kot predplačniške kartice lahko popust pri ceni kino vstopnice koristite le za nakup 2 kino vstopnic na dan. Znižane cene ne veljajo za posebna predvajanja, predpremiere, dogodke, prenose v živo in druge posebne projekcije. Za filme daljše od 120 in 150 minut, 3D predvajanja in VIP sedeže je potrebno doplačilo v skladu z veljavnim cenikom. Denar naložen na Cineplexx bonus kartici je treba porabiti v roku 18 mesecev. Po preteku tega roka imate na voljo 60 mesecev, da kartico aktivirate z naložitvijo minimalnega zneska 40 € na kartico ali naloženi denar prejmete v obliki darilne kartice kinematografov Cineplexx. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Za podrobne informacije si oglejte Pogoje uporabe Cineplexx bonus kartice.


Črna bonus kartica:

Ob nakupu 30 ali več kino vstopnic v koledarskem letu, prejmete status imetnika ČRNE Cineplexx bonus kartice za eno leto. Poleg ugodnosti, ki jih že imate z rdečo Cineplexx bonus kartico, dodatno prejmete še eno brezplačno vstopnico ob spremembi statusa, 10% popust pri ceni nakupa hrane in pijače, ob plačilu s Cineplexx bonus kartico, rojstno dnevno darilo: ena brezplačna vstopnica, ki jo lahko koristite v roku sedmih dni od vašega rojstnega dneva (brezplačno kino vstopnico koristite na blagajni kina v roku sedmih dni od vašega rojstnega dneva) in zasebni voden ogled po kinu Cineplexx.


Kakšne prednosti nudi Družinski filmski klub?

Vsi otroci, ki so starejši od 2 let in mlajši od 14 let, lahko postanejo člani Družinskega filmskega kluba (DFK) in obiskujejo kino po ugodnejši ceni. Prav tako en odrasli spremljevalec prejme kino vstopnico s popustom do 17. ure. Poleg tega lahko otroci s svojimi prijatelji praznujejo rojstni dan v kinu in prejmejo še dodatne ugodnosti (slavljenec dobi vstopnico in pokovko brezplačno). DFK vas bo z veseljem o vseh aktivnostih in ugodnostih o DFK vas bomo z veseljem obveščali preko elektronske pošte. Dodatne informacije lahko najdete pod zavihkom »Družinski filmski klub«.


Kako se lahko prijavim v Družinski filmski klub?

Prijavite se lahko neposredno na naši spletni strani pod zavihkom »Družinski filmski klub« ali pa preko prijavnega obrazca na blagajni naših kinematografov, kjer boste takoj prejeli svojo kartico Družinski filmski klub.


Kako izgleda praznovanje rojstnega dneva v kinu?

Praznovanje rojstnega dne v kinu vsebuje: Brezplačno kino vstopnico in pokovko za slavljenca.
  • Cenejša kino vstopnice za povabljence in brezplačna za slavljenca,
  • cenejši rojstnodnevni meni za povabljence in brezplačen za slavljenca.
Za izvedbo praznovanja mora imeti slavljenec vsaj 4 povabljene prijatelje. Vse ostale informacije in cene lahko najdete na naši spletni strani pod zavihkom »Družinski filmski klub«.

Kakšen je delovni čas kinematografov Cineplexx?

Delovni čas se razlikuje glede na začetek prvega predvajanja filma v dnevu. Na kratko, blagajna se odpre pol ure pred prvo filmsko projekcijo in je odprta še 10 minut po zadnji kino predstavi.


Kje lahko najdete točen sedežni red kino dvoran?

Podatke o posameznih dvoranah in sedežni red najdete v rubrikah posameznih kinematografov na spletni strani ali neposredno na blagajnah kinematografov Cineplexx.


Je možno na blagajnah kinematografov Cineplexx plačati s kreditnimi karticami?

Da, je možno.


Kam se lahko obrnete, če kaj izgubite ali pozabite v kinu?

Prosimo vas, obrnite se neposredno na posamezen kinematograf, kjer ste pozabili ali izgubili pogrešano lastnino. V večini primerov najdene stvari še nekaj časa zadržimo na blagajnah kinematografov. Izven delovnega časa nam lahko pošljete elektronsko sporočilo na: kino@cineplexx.si , ki bo posredovano ustreznemu kinematografu. To lahko traja nekaj časa, zato prosimo za razumevanje.


Na koga se lahko obrnete, če bi želeli delati v kinematografih Cineplexx?

Vsa razpoložljiva delovna mesta so objavljena na spletni strani pod zavihkom »Prosta delovna mesta«. Lahko pa se obrnete tudi na vodje posameznih kinematografov. Ustrezne telefonske številke najdete tudi pod podrobnejšimi informacijami o kinu.


Kje lahko najdem ponudbe in cene prigrizkov ter pijače?

Cene naše ponudbe prigrizkov in pijač najdete neposredno na kino blagajnah.