Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

oglaševanje v kinematografih


Oglaševanje v kinu!


ENOSTAVEN IN HITER PRISTOP K OGLAŠEVANJU V KINU!


Naša ponudba ne vključuje le klasičnega oglaševanja v kinematografih, Cineplexx vam vedno ponuja več. Sledimo najnovejšim trendom oglaševanja in širšo javnost obveščamo o aktualnih filmskih uspešnicah.

ZAKAJ OGLAŠEVATI V KINU?

Obisk kinematografa Cineplexx je posebno doživetje, zato so naši obiskovalci edinstveni. V današnjih časih je kino kraj za sprostitev in zabavo, ki pred svoja velika platna še vedno privabi številne gledalce. Raznolike možnosti promocije na prilagojenih oglasnih mestih v kinematografih Cineplexx omogočajo oblikovanje oglaševanja po meri. Izbirate lahko med:

Oglaševanje pred filmskimi projekcijami:
Oglasni blok pred začetkom filmske projekcije je izdelan po meri naročnikov. Ponujamo vam zakup projekcije po izbiri, optimalno načrtovanje in ocena kino programa ter targetiran izbor ciljne skupine (ciljno oglaševanje).

Oglaševanje na Cineplexx dogodkih:
V kinematografih Cineplexx se filmi ne odvijajo le na platnu! Izkoristite priložnost in se predstavite svoji ciljni skupini! Za promocijo svojih izdelkov ali storitev lahko izbirate med pestro paleto dogodkov kot so Ladies Night, Action Night, Družinski dan, ... - poleg oglasov na velikem platnu, lahko vaši ciljni skupini predstavite še svoje produkte ali storitve. Izberete lahko tudi oglaševanje ob izbranih baletnih ali opernih projekcijah.

ZAKAJ JE OGLAŠEVANJE V KINU UČINKOVITO?

Kino je okolje, kjer se obiskovalci dobro počutijo - osredotočeni so na sprejemanje informacij z velikega platna. V kino se pridejo zabavat, vaš oglas pa se pojavi ravno v pravem trenutku, ko so pripravljeni videti in slišati, saj se sami odločajo, kateri medij bodo spremljali in sprejeli.Veselimo se vašega zanimanja!


KONTAKT
Cineplexx, Družba za predvajanje filmov, d.o.o.
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Elektronski naslov: oglasevanje@cineplexx.si