Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nagradne igre Cineplexx prinašajo lepa darila!

Postanite registrirani spletni uporabnik, spremljajte Facebook stran Cineplexx Slovenja, prijavite se na e-novice!

09.07.2014

Nagradne igre kina Cineplexx prinašajo lepa darila!

Ste prijavljeni na tedenske kino novice ali spremljate našo spletno oziroma Facebook stran Cineplexx Slovenija? Če ste odgovorili pritrdilno, potem ste na dobri poti, da boste ravno vi med srečnimi izžrebanci za katero od bogatih filmskih nagrad, ki jih podeljujemo v različnih nagradnih igrah.

In kakšne so nagrade? Bogat nabor različnih filmskih nagrad obsega majice, kape, različne igrače, skodelice, USB ključke, slušalke in še in še in še... seveda pa lahko osvojite tudi brezplačni vstopnici ali pokovko!

Nagradne igre v tedenskih kino novicah so namenjene izključno njihovim prejemnikom, zato se za sodelovanje najprej registrirajte na spletni strani www.cineplexx.si in v svojem uporabniškem porfilu označite prejemanje željenih obvestil.

Tudi nagradne igre na spletni strani so namenjene registriranim uporabnikom Cineplexxove strani, zato nikar ne odlašajte in se registrirajte še danes. Na Facebook strani Cineplexx Slovenija smo aktivni z izvajanjem različnih iger, kjer lahko z malo truda prejmeš lepo filmsko nagrado.

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Sveži torek

Ne zamudite svežih filmskih uspešnic! Vsak TOREK, med 2. julijem in 3. septembrom, cena kino vstopnice že od 4,40 €.

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek