Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SEDEŽI NAŠIH KINO DVORAN

16.08.2022

STANDARDNI SEDEŽI

ENOSTAVNI, UDOBNI.

Tudi naši običajni sedeži ponujajo veliko udobja.

standardni sedeži

SEDEŽI ZA ZALJUBLJENCE

KO DVA POSTANETA ENO.

Stiskajta se udobno kot na kavču, brez da bi vaju motilo naslonjalo za roke.

sedeži za zaljubljene

VIP SEDEŽI

UŽIVAJ V TRENUTKU.

Maksimalna sprostitev v usnjenih sedežih z več udobja in prostora, zahvaljujoč se večjemu prostoru med vrstami in prijetnim, dvojnim naslonjalom za roke.

vip sedeži

VIP DELUXE SEDEŽI

SAMO NAJBOLJŠE ZA VAS.

Oblazinjeni s sintetičnim usnjem v črni barvi in klubsko mizico, pritrjeno na naslonjalo za roke, ki dodatno omogočajo tudi prilagajanje naklona sedeža.

vip deluxe

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več