Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

DOKTOR STRANGE NAPOLNIL KINO DVORANE

05.05.2022

Včerajšnji večer je popestril Doktor Strange v multivesolju norosti, ki so si ga največji oboževalci predpremierno ogledali na Večeru superjunakov v vseh naših kinih.

Nov filmski spektakel, ki so ga ljubitelji Marvel vesolja čakali skoraj tri leta, od njegove najave v juliju 2019, je napolnil največje dvorane naših kin.

Skupaj z doktorjem Strangeom so se podali v neznano, prečkali razburljivo in nevarno alternativno realnost in se soočili s skrivnostnimi novi nasprotniki.

Gledalci so včeraj dobri dve uri preživeli v multivesolju norosti, ki je odklenil novo multivesolje ter z njim premaknil svoje meje dlje kot kadarkoli prej.

Ob obisku Večera superjunakov so vsi obiskovalci prejeli Fan poster Doktor Strange v multivesolju norosti, za osvežitev pa je poskrbela Pepsi.

Film sta si ogledala YouTuberka Kaya Solo in njen dober prijatelj TikToker Ian Polak Rožac, ki sta velika oboževalca Marvelvih superjunakov. Z nami je bila tudi cosplajerka, ki smo si jo lani ogledali kot Črno vdovo, Ula Pati Buh in akrobat Blaž Slanič s svojo Matejo Possible.

Ježek Sonic 2 navdušili najmlajše gledalce

Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila otroke in tudi malo starejše obiskovalce.

Več

Pomladni Ladies Night s komedijo Izgubljeno mesto

Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTO je včeraj v dvoranah po Sloveniji poskrbel za obilno dozo smeha.

Več

BTS s prenosom koncerta navdušili oboževalce

Največji oboževalci K-POP skupine BTS so sobotno dopoldne preživeli v kinu.

Več