Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

DOKTOR STRANGE NAPOLNIL KINO DVORANE

05.05.2022

Včerajšnji večer je popestril Doktor Strange v multivesolju norosti, ki so si ga največji oboževalci predpremierno ogledali na Večeru superjunakov v vseh naših kinih.

Nov filmski spektakel, ki so ga ljubitelji Marvel vesolja čakali skoraj tri leta, od njegove najave v juliju 2019, je napolnil največje dvorane naših kin.

Skupaj z doktorjem Strangeom so se podali v neznano, prečkali razburljivo in nevarno alternativno realnost in se soočili s skrivnostnimi novi nasprotniki.

Gledalci so včeraj dobri dve uri preživeli v multivesolju norosti, ki je odklenil novo multivesolje ter z njim premaknil svoje meje dlje kot kadarkoli prej.

Ob obisku Večera superjunakov so vsi obiskovalci prejeli Fan poster Doktor Strange v multivesolju norosti, za osvežitev pa je poskrbela Pepsi.

Film sta si ogledala YouTuberka Kaya Solo in njen dober prijatelj TikToker Ian Polak Rožac, ki sta velika oboževalca Marvelvih superjunakov. Z nami je bila tudi cosplajerka, ki smo si jo lani ogledali kot Črno vdovo, Ula Pati Buh in akrobat Blaž Slanič s svojo Matejo Possible.

Sladka gala premiera komedije Tina Vodopivca navdušila

Sinoči je celovečerni prvenec režiserja Tina Vodopivca Nekaj sladkega doživel svojo prvo premiero. Na gali premieri v Cineplexxu Ljubljana so se po rdeči preprogi sprehodili ustvarjalci in igralska ekipa.

Več

BABILON JE PRVE GLEDALCE POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči se je tudi pri nas odvila premiera težko pričakovanega filma Babilon v Cineplexx Ljubljana, ki je skupaj z revijo Gloss privabil številne znane Slovence, ki so si med prvimi ogledali epsko dramo, v režiji oskarjevca Damiena Chazella.

Več

ENKRATNI MARE S SVOJIMI ZVIJAČAMI NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE

Nedeljsko popoldne je minilo v znamenju premierne projekcije animirane pustolovščine Enkratni Mare v Cineplexx Ljubljana Rudnik v sodelovanju z radijem Ekspres.

Več