Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer Superjunakov Venom 2

14.10.2021

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Tom Hardy se je vrnil kot Eddie Brock oz. Marvelov najboljših protijunak Venom, ob njem pa je zablestel še Woody Harrelson, ki je upodobil zloglasnega Carnagea.

Največji oboževalci so si film ogledali na Večeru superjunakov, vse je razveselil poseben FAN art plakat, osvežilna PEPSI ter hrustljavi SNICKERS CRISP.

V Cineplexxu Kranj so obiskovalci čez celo popoldne lahko spremljali nastajanje maske Venom – Carnage. Resnično velik Marvelov oboževalce je zagotovo Filip Kržišnik, ki se je za Večer superjunakov prelevil v pravega Venoma in se slikal z oboževalci. Med prvimi so si film ogledali še Tanja Divac s televizijsko kolegico Anjo Komučar, radijski voditelj Klemen Bunderla ter youtuber Dino "Dinotti" Hajderović.

Galerija Venom 2 iz Kranja.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več