Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov: Večni

04.11.2021

Marvelovo vesolje je na velika platna tokrat prineslo VEČNE (Eternals). Nov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi ohranili življenje na Zemlji.

Zvesti oboževali so si film premierno ogledali na Večeru superjunakov v Cineplexx kinih in preverili ali so VEČNI uspeli rešiti svet.

Vse je razveselil poseben FAN art plakat, osvežilna PEPSI ter hrustljavi SNICKERS CRISP.

Resnično velika Marvelova oboževalca, ki sta si v Kranju med prvimi ogledala film sta zagotovo radijski voditelj Klemen Bunderla in influencerka Kaya Solo. Velik ljubitelj filmov in filmske glasbe je tudi glasbenik Tomaž Okroglič Rous (Siddharta). Sproščen večer v kinu sta preživeli tudi televizijska voditeljica Špela Jereb s prijateljico Katjo Klavora ter manekenka Iryna Osypenko.

Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbel voditelj Radia Antena, Matic Herceg.

Galerija Večer superjunakov: Večni

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več