Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

08.08.2016

Koper, 8. avgust 2016 – včerajšnja premiera fantastične animirane komedije, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma, SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV je v kina Cineplexx privabila številne družine. Poslikave obraza z motivom simpatičnih živalic so v otroškem kotičku navduševale najmlajše obiskovalce že pred filmom.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov odlična izbira za družinski obisk kina
Simpatični štajerski Primorec, Darko Klemen, zmagovalec letošnjega MasterChefa se je premiere na obali udeležil skupaj s hčerkama in ženo Majo. Nedeljsko popoldne v kinu je z družino preživel nekdanji jadralec, Koprčan Gašper Vinčec. Velika ljubiteljica živali je tudi Tjaša Deu. S fantom je preživela dan na slovenski obali, poleg skoka v morje sta si privoščila tudi obisk kina.

Moderatorka Radia Capris, Anamarija Zadkovič je poskrbela za dobro vzdušje v dvorani in z nagradnim žrebanjem razveselila dva srečneža s filmskimi nagradami.

Galerija slik s premiere Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Cineplexx bonus kartica


Že imate svojo Cineplexx bonus kartico?

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek