Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

08.08.2016

Koper, 8. avgust 2016 – včerajšnja premiera fantastične animirane komedije, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma, SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV je v kina Cineplexx privabila številne družine. Poslikave obraza z motivom simpatičnih živalic so v otroškem kotičku navduševale najmlajše obiskovalce že pred filmom.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov odlična izbira za družinski obisk kina
Simpatični štajerski Primorec, Darko Klemen, zmagovalec letošnjega MasterChefa se je premiere na obali udeležil skupaj s hčerkama in ženo Majo. Nedeljsko popoldne v kinu je z družino preživel nekdanji jadralec, Koprčan Gašper Vinčec. Velika ljubiteljica živali je tudi Tjaša Deu. S fantom je preživela dan na slovenski obali, poleg skoka v morje sta si privoščila tudi obisk kina.

Moderatorka Radia Capris, Anamarija Zadkovič je poskrbela za dobro vzdušje v dvorani in z nagradnim žrebanjem razveselila dva srečneža s filmskimi nagradami.

Galerija slik s premiere Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek