Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

08.08.2016

Koper, 8. avgust 2016 – včerajšnja premiera fantastične animirane komedije, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma, SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV je v kina Cineplexx privabila številne družine. Poslikave obraza z motivom simpatičnih živalic so v otroškem kotičku navduševale najmlajše obiskovalce že pred filmom.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov odlična izbira za družinski obisk kina
Simpatični štajerski Primorec, Darko Klemen, zmagovalec letošnjega MasterChefa se je premiere na obali udeležil skupaj s hčerkama in ženo Majo. Nedeljsko popoldne v kinu je z družino preživel nekdanji jadralec, Koprčan Gašper Vinčec. Velika ljubiteljica živali je tudi Tjaša Deu. S fantom je preživela dan na slovenski obali, poleg skoka v morje sta si privoščila tudi obisk kina.

Moderatorka Radia Capris, Anamarija Zadkovič je poskrbela za dobro vzdušje v dvorani in z nagradnim žrebanjem razveselila dva srečneža s filmskimi nagradami.

Galerija slik s premiere Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več