Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

TROLI SO SE VRNILI IN ZNOVA POPOLNOMA NAVDUŠILI

23.10.2023

Nedelja je minila v znamenju zabavnih, prikupnih in veselih malih bitij, saj so se na velika platna po treh letih vrnili težko pričakovani Troli. Na premiernih projekcijah so nove prigode malih bitij popolnoma navdušile prve obiskovalce. Premiero v Cineplexxu v Ljubljani si je ogledalo več znanih Slovencev, prišli pa so tudi igralci, ki so posodili animiranim likom svoje glasove – Klemen Bunderla, Katarina Bordner, Matevž Derenda, Žiga Lukman, Urša Kavčič, Srđan in Sergej Milovanović ter režiserja sinhronizacije Jernej Kuntner in Vojko Sfiligoj. Pred vsemi projekcijami so najmlajši lahko uživali v barvanju svojih najljubših junakov. Animirana pustolovščina pa na redni spored v vsa kina Cineplexx prihaja v četrtek, 26. oktobra.

Galerija fotografil na Facebooku.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več