Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

Thor navdušil ljubitelje Marvelovega vesolja

07.07.2022

Vsebine in povezave

  Večer superjunakov Thor: Ljubezen in grom v Cineplexx kinih

  Največji Marvelovi oboževalci so si včeraj na velikih platnih v Cineplexx kinih med prvimi ogledali težko pričakovan spektakel THOR: LJUBEZEN IN GROM. V ljubljanskem Cineplexxu so dogodek popestrili filmski junaki (cosplayerji) iz Marvel vesolja – Thor, Loki, Mantis, Valkyrie in Star Lord. Za dobro vzdušje ob filmski glasbi je v preddverju z moderatorjem Urošem Bitencem, poskrbel Radio 1. Od leta 2011 do danes se je Thor pojavil v sedmih filmih v MCU (Marvel Cinematic Universe) in postal prvi lik s kar štirimi samostojnimi filmi.

  Kaj je prineslo že četrto nadaljevanje samostojne zgodbe o bogu groma je preverilo tudi nekaj znanih Slovencev. Radijski moderator, Klemen Bunderla in fotograf, Aleš Bravničar sta si film ogledala v družbi prijateljev. Večera superjunakov sta se udeležili tudi veliki oboževalki Marvelovega vesolja, Tanja Divac in Kaja Kočevar. Svoji izbranki sta na skupni kino zmenek pripeljala Challe Salle in Pero Martić. Poletni kino večer v dvoje so si privoščili še Andrej Lenart in Nives Orešnik, Jani in Teja Jugovic ter Uroš Bitenc z ženo Anteo.

  Za osvežitev med filmom je poskrbela PEPSI, vsi obiskovalci pa prejeli tudi filmski plakat.

  Celotno galerijo si lahko pogledate na našem Facebooku.

PREMIERA HITRI IN DRZNI X TUDI PRI NAS, NA OGLED HITRI AVTOMOBILI

Sinoči so na prvi projekciji filma Hitri in drzni X pri nas v Cineplexxu v Ljubljani uživali oboževalci hitrih avtomobilov, adrenalina in akcije, ki so si pred projekcijo lahko ogledali tudi več atraktivnih hitrih avtomobilov, preizkusili svoje spretnosti v dirkanju na simulatorju, nazdravili s pijačo in se nastavljali objektivom na črni preprogi.


Več

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE
TEŽKO PRIČAKOVANA GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH!


Več

TEŽKO PRIČAKOVANI FILM O NASTANKU LEGENDARNIH SUPERG

Film AIR, ki žanje pohvale kritikov po svetu, ima na portalu Rotten Tomatoes zavidljivih 99% in že velja za enega najboljših športnih filmov, govori pa o nastanku legendarnih superg, ki so »rešile« Nike, je včeraj doživel premiero tudi v Sloveniji ter navdušil prve gledalce.

Več