Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

Thor navdušil ljubitelje Marvelovega vesolja

07.07.2022

Vsebine in povezave

  Večer superjunakov Thor: Ljubezen in grom v Cineplexx kinih

  Največji Marvelovi oboževalci so si včeraj na velikih platnih v Cineplexx kinih med prvimi ogledali težko pričakovan spektakel THOR: LJUBEZEN IN GROM. V ljubljanskem Cineplexxu so dogodek popestrili filmski junaki (cosplayerji) iz Marvel vesolja – Thor, Loki, Mantis, Valkyrie in Star Lord. Za dobro vzdušje ob filmski glasbi je v preddverju z moderatorjem Urošem Bitencem, poskrbel Radio 1. Od leta 2011 do danes se je Thor pojavil v sedmih filmih v MCU (Marvel Cinematic Universe) in postal prvi lik s kar štirimi samostojnimi filmi.

  Kaj je prineslo že četrto nadaljevanje samostojne zgodbe o bogu groma je preverilo tudi nekaj znanih Slovencev. Radijski moderator, Klemen Bunderla in fotograf, Aleš Bravničar sta si film ogledala v družbi prijateljev. Večera superjunakov sta se udeležili tudi veliki oboževalki Marvelovega vesolja, Tanja Divac in Kaja Kočevar. Svoji izbranki sta na skupni kino zmenek pripeljala Challe Salle in Pero Martić. Poletni kino večer v dvoje so si privoščili še Andrej Lenart in Nives Orešnik, Jani in Teja Jugovic ter Uroš Bitenc z ženo Anteo.

  Za osvežitev med filmom je poskrbela PEPSI, vsi obiskovalci pa prejeli tudi filmski plakat.

  Celotno galerijo si lahko pogledate na našem Facebooku.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več