Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SVEČANA OTVORITEV CINEPLEXXA LJUBLJANA RUDNIK

24.05.2022

Cineplexx Ljubljana Rudnik s svečano premiero tudi uradno odprl svoja vrata

Z rdečo preprogo, svečanim sprejemom in projekcijo dolgo pričakovane uspešnice Top Gun: Maverick smo obeležili odprtje sedmega Cineplexxa v Sloveniji, ki obiskovalcem prestolnice prinaša najsodobnejšo kino tehnologijo in udobje, ki ju do sedaj še niso bili deležni. Popolnoma nov multipleks s kar 7 dvoranami se nahaja v razširjenem nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Cineplexx Ljubljana Rudnik je poleg Kranja, Kopra, Novega mesta, Maribora, Celja in Murske Sobote, sedma lokacija v Sloveniji, kjer Cineplexx ponuja izvrstno filmsko doživetje. S kar sedmimi dvoranami in 1357 sedeži Cineplexx Ljubljana Rudnik zagotavlja izkušnjo vrhunske kakovosti.

Poleg standardnih sedežev bodo za kraljevsko izkušnjo in udobje v vseh dvoranah poskrbeli izjemno prostorni VIP sedeži, oblazinjeni s sintetičnim usnjem v črni barvi in klubsko mizico, pritrjeno na naslonjalo za roke. V kar štirih dvoranah pa bodo še višji nivo užitka ponudili sedeži VIP DELUXE, z dodatnim prilagajanjem naklona sedeža. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi zaljubljenci, saj se bodo, na vinsko rdečih sedežih brez vmesnega naslonjala, med filmom lahko prepustili objemom. “Cineplexx Ljubljana Rudnik predstavlja novega člana naše družine in navdušeni smo, da po več kot desetletju vsem ljubiteljem filmov iz Ljubljane in okolice lahko ponudimo kino, ki si ga prestolnica zasluži. Cineplexx Ljubljana Rudnik bo resnično ponudil presežke vseh razsežnosti, zato smo prepričani, da bo postal center zabave in preživljanja prostega časa z družino in prijatelji. Vabljeni, da se prepustite ogledu filmskih spektaklov na velikih platnih, z vrhunskim ozvočenjem ter vsem poznano Cineplexx dišečo in hrustljavo pokovko,” je goste na svečani premieri pozdravil Lucas Langhammer, novoimenovani direktor podjetja Cineplexx v Sloveniji.

Najsodobnejša tehnologija na enem mestu

Vse dvorane omogočajo možnost predvajanja filmov s pomočjo najnovejše serije Barco laserskih projektorjev, ki s tehnologijo modrega laserja predstavljajo izkušnjo neprekosljive tehnologije slike in zvoka, ki vrača čarobnost v kinematografe.

Neprekosljivo izkušnjo bo dopolnil tudi, v Ljubljani prvič uporabljeni, zvočni sistem Dolby Atmos, popolnoma digitalni zvok, ki gledalca obkroži za 360 stopinj. Ta bo še dodatno poglobil filmsko zgodbo in s tem pričaral impresivno zvočno pokrajino. V dveh dvoranah se boste lahko prepustili večdimenzionalnemu zvoku, z neverjetno jasnostjo, gledalci pa bodo imeli občutek, kot da se sami nahajajo v središču akcije, prikazane na velikem platnu.

Enostaven nakup vstopnic prek spleta ali aplikacije

Dolge vrste pred blagajno so stvar preteklosti, saj si lahko po novem svojo vstopnico za najljubši film zagotovite prek spletne trgovine na strani ali mobilne aplikacije Cineplexx SI. In katere uspešnice vas bodo razvajale to pomlad in poletje?
V odpiralnem tednu na velika platna prihajata kar dve filmski premieri. Težko pričakovan filmski hit Top Gun: Maverick ter animirana dogodivščina Čebelica maja 3: Zlato jajce. Filmska pomlad in poletje prinašata velik nabor filmskih hitov, kot so akcijski spektakel Jurski svet: Prevlada, Disneyjeva animirana pustolovščina Kozmoblisk, grozljivka Črni telefon, težko pričakovano nadaljevanje Marvelove legende Thor: Ljubezen in grom, biografska glasbena drama Elvis ter animirana komedija Minioni: Grujev vzpon.

Enostaven pa je tudi dostop z avtomobilom, kjer bo v štiri etažni parkirni hiši zagotovljeno brezplačno parkiranje. Do kina pa boste lahko prišli tudi z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP), številka 27, 3 in 3B.

Cineplexx torek z znižano ceno kino vstopnice vsak torek

Različne ugodnosti za imetnike rdeče in črne Cineplexx Bonus kartice (CBC kartica) ter za člane Družinskega filmskega kluba. Za šole so v ponudbi posebne cene vstopnic za organizirane šolske projekcije, najem visoko tehnološko opremljene in večnamensko funkcionalne dvorane pa je odlična priložnost za izvedbo različnih zasebnih projekcij, gospodarskih srečanj ali konferenc.

Dobrodošli v Cineplexx Ljubljana-Rudnik. Vaš novi kino v mestu.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več