Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Prvi slovenski božični film KAPA doživel premiero v kinu

16.11.2022

Cineplexx Ljubljana Rudnik

Včeraj je se v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik odvila premiera prvega slovenskega celovečernega filma KAPA, režiserja Slobodana Maksimovića.

Premiero je obiskala igralska ekipa, ki je obiskovalcem po koncu filma zaupala marsikatero prigodo iz snemanja, nato pa vse obiskovalce pozdravila še v preddverju, kjer so se vsi glavni igralci ter ustvarjalci filma družili, fotografirali in delili avtograme. Najmlajše obiskovalce sta razveselila tudi dobra moža, Božiček in Dedek Mraz.

Film KAPA je skupaj z navdušenimi prvimi gledalci na pot v vsa Cineplexx kina pospremila filmska ekipa. Glavnima igralcema, Gaju Črniču in Kaji Podreberšek so se pridružili še Mila in Kaja Maksimović, Tilen Kobe in Emil Kulović. Filmsko ekipo so poleg mlajših igralcev spremljali še Ajda Smrekar, Mojca Fatur, Nina Valič, Jernej Kuntner ter Jaka Fon ter režiser Slobodan Maksimović in producentka Ida Weiss. Ekipi se je po koncu filma pridružila tudi psička Karma.

Prvi so si film ogledali tudi nekatere znani obrazi v družbi svojih otrok. Jernej Damjan z ženo Tayo in hčerko Niko, Jerca Legan Cvikl, Špela Močnik, Tina Guček, Tamara Fortuna, Jasna Žaler Culiberg, (2many4granny), Nina Grilc in Lina Doler, Aleš Mušič, Antea Mramor Bitenc ter Aleš Bravničar.

Medijski partner premiere je bil RADIO 1, z voditeljico Evo Godina, ki je povezovala celoten večer. Otroke je na premieri filma razveselil Ledeni čaj Studena, vsak obiskovalec je prejel tudi svojo kapo – za darilne pakete je poskrbel Manner.

Obiskovalci so se pred odhodom domov posladkali še s slastnimi palačinkami, ki jih je pripravil Palačinkomat.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več