Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Pomladni Ladies night s komedijo IZGUBLJENO MESTO

25.03.2022

Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTOLost City je včeraj v dvoranah po Sloveniji poskrbel za obilno dozo smeha. Poleg vedno odlične Sandre Bullock, je predvsem žensko publiko navdušil tudi moški del igralske zasedbe Channing Tatum, Brad Pitt ter Daniel Radcliffe.

Ne tipična romantična komedija, polna pustolovščin in akcije je na Ladies night pritegnila dame, ki so že skoraj tradicionalno izkoristile obisk kina za druženje s prijateljicam. Film Izgubljeno mesto si je v Cineplexxu Maribor ogledalo tudi nekaj znanih obrazov.

Manekenka Aida Muratović si je privoščila sproščen kinovečer s prijateljicami. Velika ljubiteljica romantičnih komedij je tudi znana slaščičarka Jerneja Trofenik Dimnik. Prost večer za prijateljice so si vzele tudi Anita Rudan ter štajerski lepotici Vanja Fideršek in Melisa Hrapić Cvetko.

Za dobro vzdušje pred filmom je poskrbela moderatorka Miša Margan Kocbek.

Vse obiskovalke večera Ladies night v Cineplexxu so prejele dišavo Women's Secret Intimate ter hrustljavi Pringles.

Ježek Sonic 2 navdušili najmlajše gledalce

Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila otroke in tudi malo starejše obiskovalce.

Več

Pomladni Ladies Night s komedijo Izgubljeno mesto

Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTO je včeraj v dvoranah po Sloveniji poskrbel za obilno dozo smeha.

Več

BTS s prenosom koncerta navdušili oboževalce

Največji oboževalci K-POP skupine BTS so sobotno dopoldne preživeli v kinu.

Več