Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

POLNOČNA PREMIERA VOJNA ZVEZD V KINIH CINEPLEXX

17.12.2015

PRVI UTRINKI S SVETOVNE PREMIERE VOJNA ZVEZD: SILA SE PREBUJA

Sile so zajele tudi Cineplexx! V sredo, 16. decembra ob 23.59 smo v vseh kinih Cineplexx štartali s POLNOČNO PREMIERO težko pričakovanega filma Vojna zvezd: Sila se prebuja!

V Kranju je bilo še posebej pestro, saj sta bila z nami Stormtrooperja 45 Props, fotograf Aleš Bravničar, akrobata F&B Acrobatics, zmagovalka Top 4 s Tjašo Kokalj, Tjaša Deu, ekipi Samsung Slovenija in Gizzmo.si ter seveda številni feni filma!
Galerija slik iz Kranja
Galerija slik iz Murske Sobote

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek