Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

OBUTI MAČEK z zadnjo željo navdušil PRVE GLEDALCE

05.12.2022

Po več letih se je vsem znani Obuti maček končno le vrnil na velika platna!

Predpremierno je prišel to soboto v Cineplexx Ljubljana, kjer so ga na prvi projekciji, ki je bila v 3D tehniki, spremljali tudi igralci, ki so animiranim junakom posodili svoje glasove – Alenka Tetičkovič in Gašper Markun kot Mici Šapko in Perrito, ter režiserja sinhronizacije Jernej Kuntner in pesmi Vojko Sfiligoj s Sašo Lešnjek, ki je odpela pesmi v težko pričakovani animirani pustolovščini.

Pred filmom so se najmlajši ljubitelji neustrašnega mačka prepustili poslikavam obraza, sami pa ustvarjali in barvali glavne junake. Animirana pustolovščina je privabila še druge znane obraze, prišli so si jo ogledat Ana Žontar Kristanc, Tamara Fortuna in Iva Jarm z družinami in drugi slavni Slovenci, ki jih je risanka, ki ima pomembo sporočilo, navdušila.

Celotno galerijo si lahko ogledate na Facebooku.

Premiera DEDEK GRE NA JUG v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik

Premiera DEDEK GRE NA JUG v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik

Več

FILMSKI SPEKTAKEL NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE

Premiera AVATAR: POT VODE v Cineplexxu Ljubljana Rudnik

Več

PRESTIŽNA VOZILA SO POSPREMILA PREMIERO FILMA LAMBORGHINI

Sinoči je na velika platna kin po Sloveniji prišla navdihujoča biografska zgodba o Ferrucciu Lamborghiniju, ustvarjalcu luksuznih avtomobilov - LAMBORGHINI: MOŽ, KI JE USTVARIL LEGENDO s Frankom Grillom v glavni vlogi.

Več