Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night: Poročiva se

10.02.2022

Pred praznikom ljubezni s prijateljicami v kino

Včerajšnji valentinovo obarvan Ladies night je na velika platna prinesel romantično komedijo Poročiva se (Marry Me) v kateri zablesti Jennifer Lopez, ob njej v glavnih vlogah pa še pevec Maluma in Owen Wilson.

Odlična filmska glasba in sodobna ljubezenska zgodba o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih je pritegnila v kino dame, ki so izkoristile večer za druženje s prijateljicami pred prihajajočim praznikom ljubezni.

Vse obiskovalke večera Ladies night v Cineplexxu so prejele lak za nohte Wild Shine znamke WET N WILD za katere je poskrbela Drogerija in parfumerija Beauty World.

Nika Veger, lepotna blogerka in Milena Novak, televizijska novinarka, sta si vzeli prost večer za obisk kina s prijateljicami. Azra Selimanovič, koreografinja in lastnica plesne šole, si je ogledala romantični film s partnerjem Matjažem. Glasbenik Dejan Krajnc pa je preživel večer v kinu s svojim dekletom.

Bliža se valentinovo in obisk kina na praznik zaljubljencev nikoli ne pride iz mode. Odlična filmska izbira za zmenek v kinu je zagotovo romantična zgodba Poročiva se (Marry me), ki govori o zvezdniškem paru, ki ju zaigrata glasbenika Jennifer Lopez in Maluma. Ob napovedani poroki glasbenih ikon, se na koncertnem odru pred tisočglavo množico precej zaplete, kar vodi do nepričakovane poroke pevke in učitelja matematike, ki ga zaigra Owen Wilson.

Ježek Sonic 2 navdušili najmlajše gledalce

Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila otroke in tudi malo starejše obiskovalce.

Več

Pomladni Ladies Night s komedijo Izgubljeno mesto

Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTO je včeraj v dvoranah po Sloveniji poskrbel za obilno dozo smeha.

Več

BTS s prenosom koncerta navdušili oboževalce

Največji oboževalci K-POP skupine BTS so sobotno dopoldne preživeli v kinu.

Več