Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

21.06.2022

Prvi vikend predvajanja se je na vesoljski pustolovščini na našem družinskem dnevu Cineplexxu Ljubljana Rudnik čisto pravemu Kozmoblisku pridružilo nekaj znanih obrazov.

Med drugim so si med prvimi nov animiran film Kozmoblisk ogledali David Urankar s sinovoma, Ana Žontar z družino, Uroš Bitenc, ki je dogodek tudi povezoval, Teja Jugovic in Kaja Kočevar, velika navdušenka nad Pixarjevimi animacijami.

Pridružili so se nam tudi trije člani sinhronizacijske ekipe in sicer Alex Volasko, Klara Šmuc in pa Petra Kerčmar, ki je tokrat svojo prvo sinhronizacijsko nalogo opravila več kot odlično.

V novem animiranem filmu Kozmoblisk, se ne vračamo v preteklost, ampak se skupaj z nadebudnim vesoljskim pilotom podamo na neverjetno popotovanje ne samo v vesolje, ampak tudi v prihodnost. Kot pravi Kozmoblisk sam: »Do neskončnosti ... in naprej!«

Na velikih platnih vas čaka nepozabna vožnja, ki je vizualno tako osupljiva, da vas prepriča, da ste v kabini s Kozmobliskom. Ne samo, da je vizualno in tehnično osupljiv, film Kozmoblisk prinaša srčno zgodbo o nikoli zmotljivem vesoljskem pilotu, ki je tokrat odgovoren za to, da njegova celotna ekipa ostane ujeta v času in prostoru.

Tako dobimo filmskega junaka, ki stremi k popolnosti ter misli, da je nezmotljiv in se mora soočati s svojo napačno odločitvijo. Kljub vztrajanju, da bi popravil svojo napačno odločitev, življenje medtem, ko se on trudi vrniti svojo posadko na zemljo, normalno teče. In na koncu tudi sam spozna, da je pomembno, da se prepustiš toku življenja, ker nikoli ne veš, kam te popelje.

POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.

Več

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

V Cineplexx je v popolni vesoljski opremi prispel Kozmoblisk, nova samostojna zgodba studiev Disney in Pixar, o mlademu testnemu vesoljskemu pilotu Kenu Kozmoblisku, ki ga vsi dobro poznamo iz popularne franšize Svet igrač.

Več

Epski zaključek jurske dobe v Cineplexxu Ljubljana Rudnik

Včeraj je v Cineplexxu Ljubljana Rudnik franšiza Jurski svet doživela epski zaključek svoje dobe na premieri filma Jurski svet: Prevalada.

Več