Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

21.06.2022

Prvi vikend predvajanja se je na vesoljski pustolovščini na našem družinskem dnevu Cineplexxu Ljubljana Rudnik čisto pravemu Kozmoblisku pridružilo nekaj znanih obrazov.

Med drugim so si med prvimi nov animiran film Kozmoblisk ogledali David Urankar s sinovoma, Ana Žontar z družino, Uroš Bitenc, ki je dogodek tudi povezoval, Teja Jugovic in Kaja Kočevar, velika navdušenka nad Pixarjevimi animacijami.

Pridružili so se nam tudi trije člani sinhronizacijske ekipe in sicer Alex Volasko, Klara Šmuc in pa Petra Kerčmar, ki je tokrat svojo prvo sinhronizacijsko nalogo opravila več kot odlično.

V novem animiranem filmu Kozmoblisk, se ne vračamo v preteklost, ampak se skupaj z nadebudnim vesoljskim pilotom podamo na neverjetno popotovanje ne samo v vesolje, ampak tudi v prihodnost. Kot pravi Kozmoblisk sam: »Do neskončnosti ... in naprej!«

Na velikih platnih vas čaka nepozabna vožnja, ki je vizualno tako osupljiva, da vas prepriča, da ste v kabini s Kozmobliskom. Ne samo, da je vizualno in tehnično osupljiv, film Kozmoblisk prinaša srčno zgodbo o nikoli zmotljivem vesoljskem pilotu, ki je tokrat odgovoren za to, da njegova celotna ekipa ostane ujeta v času in prostoru.

Tako dobimo filmskega junaka, ki stremi k popolnosti ter misli, da je nezmotljiv in se mora soočati s svojo napačno odločitvijo. Kljub vztrajanju, da bi popravil svojo napačno odločitev, življenje medtem, ko se on trudi vrniti svojo posadko na zemljo, normalno teče. In na koncu tudi sam spozna, da je pomembno, da se prepustiš toku življenja, ker nikoli ne veš, kam te popelje.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več