Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

04.05.2023

V tretjem – zadnjem delu Marvelovega filma kozmičnih razsežnosti VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE, lahko vidimo številne znane obraze. Med njimi Chrisa Pratta kot Star-Lorda, Dava Bautisto kot Draxa, Vina Diesla kot Groota, Karen Gillan kot Nebulo, Zoe Saldaño kot Gamoro, Bradleya Cooperja kot Rocketa in Pom Klementieff kot Mantis.

V tej galaktični filmski zgodbi je naša najljubša družba neprilagojenih videti nekoliko drugače. Peter Quill, ki še vedno žaluje zaradi izgube ljubljene Gamore, mora zbrati svojo ekipo za obrambo vesolja in zaščito enega od svojih. Misija, ki bi lahko, če ne bi bila uspešno zaključena, pripeljala do konca Varuhov, kot jih poznamo.

Včeraj smo Varuhe galaksije pozdravili v Cineplexxu Ljubljana-Rudnik na Večeru superjunakov, kjer so nas pričakali “Cosplayerji” Na meji nevidnega. Pred ogledom filma so obiskovalci prejeli Pepsi in plakat filma.

Da bi bili gledalci čim bolj pripravljeni na galaktično pustolovščino, sta poskrbela Radio 1 in Uroš Bitenc. En srečni obiskovalec je prejel vstopnici za konvencijo Na meji nevidnega, drug srečni obiskovalec pa je prejel LEGO® vesoljsko ladjo – Guardians ship.

Mnenja gledalcev po ogledu filma so bila enotna – film je odličen in je presegel pričakovanja.

Film Varuhi galaksije: 3. dejanje si od danes naprej lahko ogledate na rednem sporedu Cineplexx kin.

Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več