Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Dobrodošli nazaj v Cineplexx NOVO MESTO

17.11.2021

DOBRODOŠLI NAZAJ, DOBRODOŠLI V CINEPLEXX NOVO MESTO

Filmske navdušence že v petek, 19. novembra čaka pester filmski program. Akcijska komedija IZGANJALCI DUHOV: ZAPUŠČINA bo razveselila tako oboževalce legendarnih izganjalcev duhov, kot vse ljubitelje komedije.

Tajni agent James Bond v akcijskem trilerju NI ČAS ZA SMRT. Nadaljevanje velikega regionalnega filmskega hita in sage o Petru Marašu iz leta 2018 - srbska kriminalna drama JUŽNI VETER: POSPEŠEK. Epska pustolovščina DUNE PEŠČENI PLANET, adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta z izjemno igralsko zasedbo. VEČNI, nov Marvelov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi ohranili življenje na Zemlji.

Najmlajše bo navdušila strašljiva in priljubljena družina, ki se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine PRI ADDAMSOVIH 2, animirana komedija MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI ter priljubljeni junaki na štirih tačkah TAČKE NA PATRULJI: FILM.

Konec leta prinaša pester filmski izbor Na velika platna v četrtek, 25. novembra prihaja kriminalna drama z naslovom HIŠA GUCCI, režiserja Ridleya Scotta, ljubitelji Mervelovih superjunakov zagotovo ne bodo zamudili filma SPIDER-MAN: NI POTI DOMOV (16. december). Kultna franšiza MATRICA je končno dobila nadaljevanje; v vlogah Nea in Trinity se bosta ponovno združila izjemna Keanu Reeves in Carrie Anne Moss - MATRICA OBUDITEV (23. december). Najmlajši pa komaj čakajo pevske talente, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, sedaj pa se vračajo v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine ZAPOJ 2 (9. december).

Varno v kino V Cineplexx kinih skrbimo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ. Vse obiskovalce kina prosimo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil. V skladu s trenutno veljavnimi ukrepi v kinodvoranah za obiskovalce velja t. i. PCT pogoj (preboleli, cepljeni ali testirani), razen za mlajše od 12 let, v vseh prostorih kina je ves čas obvezna uporaba mask. Podrobneje o varnem obisku kina si lahko preberetetukaj .

Dobrodošli nazaj, dobrodošli v Cineplexx NOVO MESTO

Z velikim veseljem vas obveščamo, da v petek, 19. novembra Cineplexx NOVO MESTO
ponovno odpira vrata svojih kinodvoran
.

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek