Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BATMAN VČERAJ OSVOJIL CINEPLEXX

03.03.2022

Najnovejši film Batman je najmračnejši in po besedah kritikov tudi najboljši film o Vitezu teme do sedaj.

Včeraj so se oboževalci DCjevega junaka za skoraj tri ure lahko preselili v temačne ulice Gothama. »Viteza teme« je tokrat je upodobil Robert Pattinson, Selino Kyle, aka. Catwoman pa Zoë Kravitz. Obiskovalce sta navdušila tudi zamaskiran Paul Dano v vlogi Ugankarja ter neprepoznavni Colin Farrell v vlogi Pingvina.

Film so si med prvimi ogledali; glasbenik Dejan Krajnc, akrobat Filip Kržišnik v družbi Nine Ogrin, fotograf Aleš Bravničar, youtuberka Kaja Solo (Kaja Kočevar) v družbi Iana Polaka Rožaca bolj znanega kot LILJANX na TikToku. Velik oboževalce DC junakov je tudi youtuber Dino Hajderović – Dinotti. Za dobro vzdušje na dogodku pa je skrbel Uroš Bitenc.

Največji oboževalci so si film ogledali na Večeru superjunakov in se razveselili fanovskgea BATMAN plakata ter osvežilne PEPSI.

Celotno galerijo si poglej tukaj.

Ježek Sonic 2 navdušili najmlajše gledalce

Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila otroke in tudi malo starejše obiskovalce.

Več

Pomladni Ladies Night s komedijo Izgubljeno mesto

Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTO je včeraj v dvoranah po Sloveniji poskrbel za obilno dozo smeha.

Več

BTS s prenosom koncerta navdušili oboževalce

Največji oboževalci K-POP skupine BTS so sobotno dopoldne preživeli v kinu.

Več