Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BABILON JE PRVE GLEDALCE POPOLNOMA NAVDUŠIL

16.01.2023

Sinoči se je tudi pri nas odvila premiera težko pričakovanega filma Babilon v Cineplexxu Ljubljana Rudnik, ki je skupaj z revijo Gloss privabil številne znane Slovence, ki so si med prvimi ogledali epsko dramo, v režiji oskarjevca Damiena Chazella.

Da smo se tudi na premieri vrnili v zgodnja leta prejšnjega stoletja, so za dobro vzdušje poskrbeli plesalci Swing studia Dansa s svojimi plesnimi nastopi, suha grla je »gasila« priljubljena pijača Aperol Spritz, sladokusci pa so uživali v slastnih slaščicah Zebra, vsi obiskovalci pa so prejeli darilca Nivee in revijo Gloss.

Prvi gledalci so bili nad filmom, v katerem v glavnih vlogah zaigrajo Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, Tobey Maguire in Olivia Wilde, naravnost navdušeni.

Epski film bo na rednem sporedu v vseh kinematografih od četrtka, 19. januarja, dalje

Sladka gala premiera komedije Tina Vodopivca navdušila

Sinoči je celovečerni prvenec režiserja Tina Vodopivca Nekaj sladkega doživel svojo prvo premiero. Na gali premieri v Cineplexxu Ljubljana so se po rdeči preprogi sprehodili ustvarjalci in igralska ekipa.

Več

BABILON JE PRVE GLEDALCE POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči se je tudi pri nas odvila premiera težko pričakovanega filma Babilon v Cineplexx Ljubljana, ki je skupaj z revijo Gloss privabil številne znane Slovence, ki so si med prvimi ogledali epsko dramo, v režiji oskarjevca Damiena Chazella.

Več

ENKRATNI MARE S SVOJIMI ZVIJAČAMI NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE

Nedeljsko popoldne je minilo v znamenju premierne projekcije animirane pustolovščine Enkratni Mare v Cineplexx Ljubljana Rudnik v sodelovanju z radijem Ekspres.

Več