Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

AMSTERDAM pozdravili s swing plesom, glasbo in pijačo

14.10.2022

Včeraj, 13. oktobra 2022 je v kinematografih po Sloveniji štartal komični triler, posnet po delno resničnih zgodovinskih dogodkih in z izjemno igralsko zasedbo, AMSTERDAM.

V ljubljanskem Cineplexxu smo film počastili ob zvokih swing glasbe s plesom, reševanju zarote in umora smo nazdravili z Aperol Spritzom, družili pa smo se tudi z nekaterimi znanimi obrazi, med katerimi so bili Andrej Šifrer s partnerko in prijateljico, Challe Salle in njegova Yvonne, vplivnica Alenka Trogrlič, glasbenica Ula Ložar, Špela Jereb, Milena Novak in glasbenik Nino Ošlak s sestro Kajo Ošlak, ki je o filmu povedala: »Amsterdam 9/10 – odlični igralci, odlična produkcija in izvrstna glasba.«

Za odlično glasbo, zaradi katere so v kombinaciji z Aperol Spritzom marsikoga zasrbeli podplati, so poskrbeli člani swing plesnega studia Dansa, ki so tudi zaplesali ter tako vse udeležene dodobra pripravili na težko pričakovani triler AMSTERDAM, v katerem se zvrstijo največja imena Hollywooda, kot so Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Robert De Niro, Rami Malek in Tylor Swift.

Film Amsterdam si že lahko ogledate v Cineplexxu. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Gorenjski gaunarji po šestih letih navdušili v Kranju

Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr'Hostar postala neslutena uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdilo tudi včerajšnje navdušenje v razprodani dvorani v Cineplexxu Kranj.

Več

AMSTERDAM pozdravili s swing plesom, glasbo in pijačo

Začetek predvajanja komičnega trilerja AMSTERDAM pozdravili s swing plesom, glasbo in pijačo.

Več

JULIA ROBERTS in GEORGE CLOONEY kot bivša zakonca NASMEJALA DO SOLZ

Nekdanji zakonski par sta že zaigrala, a prvič v romantični komediji. Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta sinoči premierno prišla v naše kinematografe v komediji Pot v raj.

Več