Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Zaprta predpremiera Rogue One v Kranju

14.12.2016

Kranj, 14. september 2016 – Včeraj zvečer je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna predpremiera nove epske pustolovščine Rogue One: Zgodba Vojne zvezd. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev.

Stand up komik Miki Bubulj in igralec Aliash Tepina, Peter Poles in Nika Veger, Iryna Osypenko s prijateljico, Rok Golob s sinom, odgovorni urednik Radia Salomon, Dean Windisch s prijateljem Dragom Krpičem, Filip Kržišnik in Blaž Slanič (F&B Acrobatics), Azra Selimanovič ter župan MO Kranj, Boštjan Trilar.

Povabljene goste sta po rdeči preprogi pospremila slavna Star Wars lika Darth Wader in Stormtrooper, družbo sta jim delal dva prestižna, luksuzna avtomobila znamke Lexus RX450 ter GS. Profesionalni vizažistki sta poskrbeli za štiri srečne izbranke, ki so poleg predpremiernega ogleda filma Rogue One prejele tudi ekstravagantno Star Wars ličenje.

Pred začetkom filma je moderator Uroš Bitenc razveselil štiri srečne izbrance v dvorani. Poleg glavne nagrade – vikend z avtomobilom Lexus, so se pravi fani razveselil tudi Star Wars igralnih setov podjetja Hasbro. Povabljeni gostje so vtise o novi epski pustolovščini Rogue One delili na zabavi, se fotografirali v družbi Darth Waderja in Stormtrooperja ter natisnili sliko za spomin.

Galerija slik iz zaprte projekcije Rogue one v Kranju

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek