Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Zaprta predpremiera Rogue One v Kranju

14.12.2016

Kranj, 14. september 2016 – Včeraj zvečer je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna predpremiera nove epske pustolovščine Rogue One: Zgodba Vojne zvezd. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev.

Stand up komik Miki Bubulj in igralec Aliash Tepina, Peter Poles in Nika Veger, Iryna Osypenko s prijateljico, Rok Golob s sinom, odgovorni urednik Radia Salomon, Dean Windisch s prijateljem Dragom Krpičem, Filip Kržišnik in Blaž Slanič (F&B Acrobatics), Azra Selimanovič ter župan MO Kranj, Boštjan Trilar.

Povabljene goste sta po rdeči preprogi pospremila slavna Star Wars lika Darth Wader in Stormtrooper, družbo sta jim delal dva prestižna, luksuzna avtomobila znamke Lexus RX450 ter GS. Profesionalni vizažistki sta poskrbeli za štiri srečne izbranke, ki so poleg predpremiernega ogleda filma Rogue One prejele tudi ekstravagantno Star Wars ličenje.

Pred začetkom filma je moderator Uroš Bitenc razveselil štiri srečne izbrance v dvorani. Poleg glavne nagrade – vikend z avtomobilom Lexus, so se pravi fani razveselil tudi Star Wars igralnih setov podjetja Hasbro. Povabljeni gostje so vtise o novi epski pustolovščini Rogue One delili na zabavi, se fotografirali v družbi Darth Waderja in Stormtrooperja ter natisnili sliko za spomin.

Galerija slik iz zaprte projekcije Rogue one v Kranju

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Cineplexx bonus kartica


Že imate svojo Cineplexx bonus kartico?

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek