Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Večer superjunakov v Cineplexxu

Večer preživet z divjo Harley Quinn in Pticam roparicam

06.02.2020

Včeraj smo bili ready za kaos! V kina je prišla ena in edina Harley Quinn v filmu Ptice roparice. Kmalu po tem, ko se z Jokerjem razideta, Margot Robbie, kot Harley Quinn, v eni najbolj kaotičnih vlog DC vesolja ugotovi, da ni edina dama v Gothamu, ki si želi osamosvojitve. Odpadnice Gothama so včeraj pokazale najboljši obraz. Harley Quinn, Kanarček, lovka in ostale so se združile, da bi skupaj rešile mlado dekle pred zlobnim vladarjem kriminala

Obiskovalci včerajšnjega Večera superjunakov so se, ob vhodu v dvorano, razveselili novega okusa čipsa Pringles, Salt and Pepper, ki je poskrbel za to, da je bil kino večer res popoln, saj te Pringles popelje v popolnoma nov svet prigrizkov. Nekaj obiskovalcev je pod srečnimi sedeži dobilo Funko pop obeske za ključe z motivom Harley Quinn, na vsaki lokaciji naših kin, pa je eden od obiskovalcev prejel darilce – majico in vrečko za večkratno uporabo z motivom Ptic roparic.

Odzivi o filmu so bili odlični, naši obiskovalci so uživali in se zabavali.
Galerija slik

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek