Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Večer superjunakov v Cineplexxu

Večer preživet z divjo Harley Quinn in Pticam roparicam

06.02.2020

Včeraj smo bili ready za kaos! V kina je prišla ena in edina Harley Quinn v filmu Ptice roparice. Kmalu po tem, ko se z Jokerjem razideta, Margot Robbie, kot Harley Quinn, v eni najbolj kaotičnih vlog DC vesolja ugotovi, da ni edina dama v Gothamu, ki si želi osamosvojitve. Odpadnice Gothama so včeraj pokazale najboljši obraz. Harley Quinn, Kanarček, lovka in ostale so se združile, da bi skupaj rešile mlado dekle pred zlobnim vladarjem kriminala

Obiskovalci včerajšnjega Večera superjunakov so se, ob vhodu v dvorano, razveselili novega okusa čipsa Pringles, Salt and Pepper, ki je poskrbel za to, da je bil kino večer res popoln, saj te Pringles popelje v popolnoma nov svet prigrizkov. Nekaj obiskovalcev je pod srečnimi sedeži dobilo Funko pop obeske za ključe z motivom Harley Quinn, na vsaki lokaciji naših kin, pa je eden od obiskovalcev prejel darilce – majico in vrečko za večkratno uporabo z motivom Ptic roparic.

Odzivi o filmu so bili odlični, naši obiskovalci so uživali in se zabavali.
Galerija slik

Blackpink The Movie

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK ob svoji 5. obletnici predstavlja BLACKPINK THE MOVIE. Slovenski oboževalci južnokorejskega »K-popa« si bodo film lahko ogledali samo v Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta.

Na dogodek

Varno v kino

Ponovno smo odprli svoje kino dvorane. Skrbimo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ. Vse obiskovalce kina prosimo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek