Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov v Cineplexxu

Večer preživet z divjo Harley Quinn in Pticam roparicam

06.02.2020

Včeraj smo bili ready za kaos! V kina je prišla ena in edina Harley Quinn v filmu Ptice roparice. Kmalu po tem, ko se z Jokerjem razideta, Margot Robbie, kot Harley Quinn, v eni najbolj kaotičnih vlog DC vesolja ugotovi, da ni edina dama v Gothamu, ki si želi osamosvojitve. Odpadnice Gothama so včeraj pokazale najboljši obraz. Harley Quinn, Kanarček, lovka in ostale so se združile, da bi skupaj rešile mlado dekle pred zlobnim vladarjem kriminala

Obiskovalci včerajšnjega Večera superjunakov so se, ob vhodu v dvorano, razveselili novega okusa čipsa Pringles, Salt and Pepper, ki je poskrbel za to, da je bil kino večer res popoln, saj te Pringles popelje v popolnoma nov svet prigrizkov. Nekaj obiskovalcev je pod srečnimi sedeži dobilo Funko pop obeske za ključe z motivom Harley Quinn, na vsaki lokaciji naših kin, pa je eden od obiskovalcev prejel darilce – majico in vrečko za večkratno uporabo z motivom Ptic roparic.

Odzivi o filmu so bili odlični, naši obiskovalci so uživali in se zabavali.
Galerija slik

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Obvestilo

Obvestilo za obiskovalce. Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov na lokacijah: Kranj, Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota.

Več

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek