Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Temni Feniks v Kranju

07.06.2019

Kranj, 5. junij 2019
Oboževalci franšize X-Men sona Večeru superjunakov v Cineplexx kinih preverili ali je TEMNI FENIKS (DarkPhoenix) res za najbolj radikalen film te franšize do sedaj. Glavna junakinja Jean Grey (Sophie Turner) začne razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa. Kako uspe nadzorovati svoje demone so v kranjskem Cineplexxu preverili akrobat Filip Kržišnik, ki si je film ogleda s punco Nino Ogrin, Blaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM ter Mitja Bosnič iz društva Na meji nevednega. Posebni gost dogodka pa je bil zelo popularen X-men lik Wolverine (cosplay Jurij Koya). Za dobro vzdušje na dogodku je skrbel moderator Klemen Bučan, za svež okus po filmu pa žvečilni gumiji Orbit.

Galerija slik Večer superjunakov Temni Feniks

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20!

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2019/2020

MET OPERA: 12. oktobra se začne štirinajsta sezona opernih prenosov s slavljeno produkcijo Turandota Franca Zeffirellija.

Na dogodek