Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Večer superjunakov Črna vdova

08.07.2021

Ena najbolj znanih Marvelovih junakinj ČRNA VDOVA (Black Widow) je dočakala svoj film! Včeraj, 7.7.2021, je predpremierno privabila najbolj zveste Marvel oboževalce v Cineplexx kina na Večer superjunakov.
Za odlično vzdušje v Kranjskem Cinepelxxu sta poskrbeli cosplayerki Črni vdovi. Slovenska youtuberka Kaya Solo, oboževalka Marvel filmov, si je film ogledala v družbi prijateljice. Prvega predvajanja filma niso zamudili tudi igralec Andrei Lenart, ki je v kino prišel v družbi Nives Orešnik, prost večer sta si vzela tudi Uroš in Antea Bitenc ter Filip Kržišnik in Nina Ogrin.

Za osvežitev v dvorani je poskrbela Pepsi Max Limeta, dame pa so se razveselile tekoče podlage Max Factor.
Album Večer superjunakov Črna vdova v Kranju

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek