Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Črna vdova

08.07.2021

Ena najbolj znanih Marvelovih junakinj ČRNA VDOVA (Black Widow) je dočakala svoj film! Včeraj, 7.7.2021, je predpremierno privabila najbolj zveste Marvel oboževalce v Cineplexx kina na Večer superjunakov.
Za odlično vzdušje v Kranjskem Cinepelxxu sta poskrbeli cosplayerki Črni vdovi. Slovenska youtuberka Kaya Solo, oboževalka Marvel filmov, si je film ogledala v družbi prijateljice. Prvega predvajanja filma niso zamudili tudi igralec Andrei Lenart, ki je v kino prišel v družbi Nives Orešnik, prost večer sta si vzela tudi Uroš in Antea Bitenc ter Filip Kržišnik in Nina Ogrin.

Za osvežitev v dvorani je poskrbela Pepsi Max Limeta, dame pa so se razveselile tekoče podlage Max Factor.
Album Večer superjunakov Črna vdova v Kranju

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več