Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night Šefica

Oglej si utrinek iz Kranja

08.04.2016

V četrtek, 7. aprila smo po vseh naših kinih že tretjič letos pripravili Ladies night! Obiskovalci so se do solz nasmejali Melissi McCarthy v komediji Šefica.

V kranjskem Cineplexxu so se v družbi prijateljic zabavale znane Slovenke Nuška Drašček Rojko, Anja Jenko in Stefania Bojič. V moški družbi pa so zabaven večer preživele vedno nasmejana nosečka Iris Mulej, plesna koreografinja Azra Selimanovič ter modna oblikovalka Maja Ferme.

Moderatorka Eva Cimbola je z darilnim paketom Radgonskih goric in sladko Cineplexx čokolado tokrat razveselila moški del publike. Za sladko prebujanje po poznem filmskem večeru je poskrbela kavna poslastica Barcaffe Cappuccino Choco Nougat, za zdrav in hranljiv zajtrk pa žitarice Kellogg's, ki so jih prejeli vsi obiskovalci. Svežega izvoda revije Cosmopolitan so domov odnesle gledalke v Kranju.

Finger food ter kozarček ohlajene penine dober izgovor za klepet po filmu Posebna gosta tokratnega Ladies night večera v Cineplexxu Kranj sta bila Vesna Budja ter Miha Hauptman, tekmovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa ter MasterChef, ki sta v sodelovanju s Caterenig Glažuta poskrbela za odlično pogostitev po filmu, ob kateri se je lepo prilegel ohlajen kozarec penine iz Radgonski goric.

Galerija slik iz Ladies nighta Šefica v Kranju

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več