Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Ladies night Šefica

Oglej si utrinek iz Kranja

08.04.2016

V četrtek, 7. aprila smo po vseh naših kinih že tretjič letos pripravili Ladies night! Obiskovalci so se do solz nasmejali Melissi McCarthy v komediji Šefica.

V kranjskem Cineplexxu so se v družbi prijateljic zabavale znane Slovenke Nuška Drašček Rojko, Anja Jenko in Stefania Bojič. V moški družbi pa so zabaven večer preživele vedno nasmejana nosečka Iris Mulej, plesna koreografinja Azra Selimanovič ter modna oblikovalka Maja Ferme.

Moderatorka Eva Cimbola je z darilnim paketom Radgonskih goric in sladko Cineplexx čokolado tokrat razveselila moški del publike. Za sladko prebujanje po poznem filmskem večeru je poskrbela kavna poslastica Barcaffe Cappuccino Choco Nougat, za zdrav in hranljiv zajtrk pa žitarice Kellogg's, ki so jih prejeli vsi obiskovalci. Svežega izvoda revije Cosmopolitan so domov odnesle gledalke v Kranju.

Finger food ter kozarček ohlajene penine dober izgovor za klepet po filmu Posebna gosta tokratnega Ladies night večera v Cineplexxu Kranj sta bila Vesna Budja ter Miha Hauptman, tekmovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa ter MasterChef, ki sta v sodelovanju s Caterenig Glažuta poskrbela za odlično pogostitev po filmu, ob kateri se je lepo prilegel ohlajen kozarec penine iz Radgonski goric.

Galerija slik iz Ladies nighta Šefica v Kranju

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek