Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI! V Cineplexxu Kranj

18.10.2019

Včeraj se je v Cineplexxu Kranj zgodila svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI!. Avtor knjige v vlogi gostitelja in organizatorja dogodka – Sandi Murovec - je ponovno napolnil kino dvorano, kar si slovenska športna stroka lahko šteje v veliko čast.

Častnimi gosti - eminentne osebnostni slovenske športne scene – večera so bili: FILIP GARTNER, dolgoletni trener in legenda alpskega smučanja s trenersko zgodovino doma in v tujini, dr. BLAŽ LEŠNIK, predsednik in direktor Zveze smučarjev in trenerjev Slovenije in ANDREJ LUKEŽIČ, strokovni sodelavec sedanje moške reprezentance za svetovni pokal.
Ter SARA ISAKOVIČ, najuspešnejša slovenska plavalka in LORI MUROVEC, alpska smučarka sedanje mladinske generacije. Sara je spregovorila o strahovih, ki jih vrhunski športniki doživljajo v svojem perfekcionizmu do sebe in svojih rezultatov in kako se optimalno soočiti z njimi. Lori nastopa v knjigi kot glavni demonstratorski lik, saj je želel avtor na primeru mlajše oz. začetne generacije smučarjev pokazati vso tehniko in nasvete.
Svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI! V Cineplexxu Kranj

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek