Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI! V Cineplexxu Kranj

18.10.2019

Včeraj se je v Cineplexxu Kranj zgodila svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI!. Avtor knjige v vlogi gostitelja in organizatorja dogodka – Sandi Murovec - je ponovno napolnil kino dvorano, kar si slovenska športna stroka lahko šteje v veliko čast.

Častnimi gosti - eminentne osebnostni slovenske športne scene – večera so bili: FILIP GARTNER, dolgoletni trener in legenda alpskega smučanja s trenersko zgodovino doma in v tujini, dr. BLAŽ LEŠNIK, predsednik in direktor Zveze smučarjev in trenerjev Slovenije in ANDREJ LUKEŽIČ, strokovni sodelavec sedanje moške reprezentance za svetovni pokal.
Ter SARA ISAKOVIČ, najuspešnejša slovenska plavalka in LORI MUROVEC, alpska smučarka sedanje mladinske generacije. Sara je spregovorila o strahovih, ki jih vrhunski športniki doživljajo v svojem perfekcionizmu do sebe in svojih rezultatov in kako se optimalno soočiti z njimi. Lori nastopa v knjigi kot glavni demonstratorski lik, saj je želel avtor na primeru mlajše oz. začetne generacije smučarjev pokazati vso tehniko in nasvete.
Svečana premiera knjige BITI MOJSTRSKI! V Cineplexxu Kranj

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx!

Na dogodek

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20!

Na dogodek

Podarite najboljšo zabavo. Podarite kino.

Brez ideje kaj podariti za praznično darilo? Podarite DARILNO KARTICO CINEPLEXX!

Na dogodek