Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Svečana otvoritev kina Cineplexx Ušće shopping Center

beograd, 8. april 2014

09.04.2014
V Beogradu so s svečano otvoritvijo odprli vrata enega najsodobnejših kinematografov v Srbiji - Cineplexx Ušće Shopping Center.

Večernega gala dogodka so se udeležile številne regionalne in svetovno znane osebnosti iz sveta filmske industrije, veliko platno pa so krstili s predvajanjem komedije Atomski z desne (Atomski zdesna) režiserja Srđana Dragojevića.

Obiskovalci so si lahko ob otvoritvi največjega kina v tem delu Evrope ogledali prostorno ureditev kompleksa z 11 dvoranami, VIP usnjenimi sedeži ter sedeži za zaljubljence. Kino Cineplexx Shopping Center Ušće ponuja tudi možnost predvajanja filmov v 4K tehnologiji.

''Z investicijo v skupni vrednosti 6,5 milijonov evrov smo vam uspeli ponuditi kino, opremljen po visokih merilih podjetja Cineplexx, '' je izjavil izvršni direktor podjetja Cineplexx, Christof Papousek, ki se je v svojem nagovoru zahvalil tudi celotni ekipi podjetja MPC ter poudaril, da je kino resnično mesto za druženje in uživanje ljudi vseh generacij. To sporočilo so želeli javnosti prenesti že pred samo otvoritvijo s kampanjo:''Svi idu u bioskop!'' (Vsi gredo v kino!'').

Kinematografi Cineplexx danes obratujejo v 36 multipleksnih in 6 tradicionalnih kinematografih v Avstriji, Srbiji, Črni Gori, Hrvaški, Makedoniji, Albaniji, Italiji in Sloveniji, s skupno 280 dvoranami in 64.000 sedeži. S približno 64.000 zaposlenimi, kinematografe Cineplexx letno obišče več kot 10,5 milijonov gledalcev.

Mala rumena bitja napolnila Cineplexx

Petkovo popoldne je bilo obarvano rumeno! Cineplexx kina je popestrila premiera
težko pričakovanega filma Minioni: Grujev vzpon

Več

POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.

Več

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

V Cineplexx je v popolni vesoljski opremi prispel Kozmoblisk, nova samostojna zgodba studiev Disney in Pixar, o mlademu testnemu vesoljskemu pilotu Kenu Kozmoblisku, ki ga vsi dobro poznamo iz popularne franšize Svet igrač.

Več