Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Svečana otvoritev kina Cineplexx Ušće shopping Center

beograd, 8. april 2014

09.04.2014
V Beogradu so s svečano otvoritvijo odprli vrata enega najsodobnejših kinematografov v Srbiji - Cineplexx Ušće Shopping Center.

Večernega gala dogodka so se udeležile številne regionalne in svetovno znane osebnosti iz sveta filmske industrije, veliko platno pa so krstili s predvajanjem komedije Atomski z desne (Atomski zdesna) režiserja Srđana Dragojevića.

Obiskovalci so si lahko ob otvoritvi največjega kina v tem delu Evrope ogledali prostorno ureditev kompleksa z 11 dvoranami, VIP usnjenimi sedeži ter sedeži za zaljubljence. Kino Cineplexx Shopping Center Ušće ponuja tudi možnost predvajanja filmov v 4K tehnologiji.

''Z investicijo v skupni vrednosti 6,5 milijonov evrov smo vam uspeli ponuditi kino, opremljen po visokih merilih podjetja Cineplexx, '' je izjavil izvršni direktor podjetja Cineplexx, Christof Papousek, ki se je v svojem nagovoru zahvalil tudi celotni ekipi podjetja MPC ter poudaril, da je kino resnično mesto za druženje in uživanje ljudi vseh generacij. To sporočilo so želeli javnosti prenesti že pred samo otvoritvijo s kampanjo:''Svi idu u bioskop!'' (Vsi gredo v kino!'').

Kinematografi Cineplexx danes obratujejo v 36 multipleksnih in 6 tradicionalnih kinematografih v Avstriji, Srbiji, Črni Gori, Hrvaški, Makedoniji, Albaniji, Italiji in Sloveniji, s skupno 280 dvoranami in 64.000 sedeži. S približno 64.000 zaposlenimi, kinematografe Cineplexx letno obišče več kot 10,5 milijonov gledalcev.

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek