Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SUPERSONIČNI VIKEND

V soboto in nedeljo je v naša kina prišel Ježek Sonic

17.02.2020

Ta vikend smo se v vseh naših kinih zabavali s filmom Ježek Sonic!

Obiskovalci so se lahko preizkusili v igranju igrice Sonic na konzolah Sega mega drive. Poskrbeli smo za supersonične frizure. Naši najmlajši pa so ustvarjali in barvali v otroškem kotičku. Razveselili smo se tudi novega menija s Sonic motivi, ki ga še vedno lahko dobite v naših kinih. Pod srečnimi sedeži pa ste se razveselili čudovitih nagrad - figurice Sonic ali pokovke.

Film je poskrbel za odlično zabavo! Najhitrejši modri ježek Sonic se je boril proti zlobnežu, ki je hotel zavladati svetu.
Oglejte si galerijo slik

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Obvestilo

Obvestilo za obiskovalce. Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov na lokacijah: Kranj, Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota.

Več

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek