Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

SUPERSONIČNI VIKEND

V soboto in nedeljo je v naša kina prišel Ježek Sonic

17.02.2020

Ta vikend smo se v vseh naših kinih zabavali s filmom Ježek Sonic!

Obiskovalci so se lahko preizkusili v igranju igrice Sonic na konzolah Sega mega drive. Poskrbeli smo za supersonične frizure. Naši najmlajši pa so ustvarjali in barvali v otroškem kotičku. Razveselili smo se tudi novega menija s Sonic motivi, ki ga še vedno lahko dobite v naših kinih. Pod srečnimi sedeži pa ste se razveselili čudovitih nagrad - figurice Sonic ali pokovke.

Film je poskrbel za odlično zabavo! Najhitrejši modri ježek Sonic se je boril proti zlobnežu, ki je hotel zavladati svetu.
Oglejte si galerijo slik

Blackpink The Movie

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK ob svoji 5. obletnici predstavlja BLACKPINK THE MOVIE. Slovenski oboževalci južnokorejskega »K-popa« si bodo film lahko ogledali samo v Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta.

Na dogodek

Varno v kino

Ponovno smo odprli svoje kino dvorane. Skrbimo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ. Vse obiskovalce kina prosimo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek