Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Smrkastična premiera v Mariboru

20.03.2017

Maribor, 20. marec 2016 – v nedeljo popoldan so Maribor okupirali Smrkci. »Velika« čudežna bitja Smrketa, Smrkec in Ata Smrk so prišla na premiero animirane pustolovščine SMRKCI: SKRITA VAS v Cineplexx Maribor. Plesno obarvana smrkastična zabava za celo družino se je pričela že zgodaj popoldan.

Pravi plesni žur v kinu Kljub lepemu vremenu so se mnoge družine odpravile na premiero novega animiranega filma o Smrkcih že zgodaj popoldan. Otroke je v Cineplexxu Maribor čakalo pravo presenečenje. Za dobro vzdušje je poskrbela Azra Selimanovič, ki je skupaj z maskotami otrokom pripravila pravi plesni žur. Svoje plesno znanje so pokazali tudi najmlajši plesalci Plesne šole Sebastian. Na koncu pa so otroci zaplesali še s Katayo (Katja Ajster), ki jim je zapela priljubljeni glasbeni hit All About That Bass.

Kdo so slovenski Smrkci? Poleg Katje Ajster – Kataya, ki je glas posodila Smrketi, so se premiere udeležili tudi Smrkca; Miha Rodman (Klada) in Primož Vrhovec (Bistri) ter Jernej Kuntner (Gargamel), ki je ob enem tudi režiser slovenske sinhronizacije. Izkušena ekipa igralcev, ki je malim čudežnim bitjem posodila svoje glasove je gledalcem v dvorani razkrila nekaj zabavnih pripetljajev iz snemanja.

Smrkastična zabava pritegnila v kino tudi znane Slovence Prosto popoldne za družinski obisk kina sta si privoščili Maša Merc in Miša Margan. Nova animirana pustolovščina je navdušila družino znanega pevca Mirana Rudana ter modnega oblikovalca Davida Hojnika.

“Majhni Smrkci, veliki cilji” Priljubljeni Smrkci v kampanji “Majhni Smrkci, veliki cilji” skupaj z UNICEF-om, Združenimi narodi in Fundacijo Združenih narodov spodbujajo k ustvarjanju boljšega sveta. Obiskovalci včerajšnje premiere, ki je potekala na predvečer dneva sreče, so skupaj s Smrkci podprli 17 ciljev trajnostnega razvoja.

Pred odhodom domov Najmlajše je po premieri v preddverju kina pričakalo še sladko presenečenje – mlečna kremna sladica Monte ter maskota Monti, ki se je z otroci slikala preden so odšli domov.
Galerija slik premiera Smrkci: Skrita vas v Mariboru

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek