Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

RASTA POPOLNOMA NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE S SVOJIM FILMOM 3211

10.11.2023

Sinoči so se v Cineplexxu v Ljubljani odvile premierne projekcije biografske glasbene drame 3211 o zgodbi srbskega glasbenika Stefana Đurića Raste. »Dober večer, bratje in sestre, dober večer, Ljubljana! Hvala iz srca! Vesel sem, da vas vidim v tolikšnem številu in upam, da ste uživali v filmu in kar mi je najbolj pomembno, upam, da ste dobili pravo sporočilo,« so bile uvodne besede glasbenika, ki so ga v razprodanih dvoranah z navdušenjem in kriki pospremili njegovi zvesti oboževalci, ki so si med prvimi lahko ogledali film, ki razkriva njegovo življenje in čas, ki ga je preživel v zaporu ter v filmu premierno uživali v pesmih iz istoimenskega albuma. Nekaj srečnežev se je po ogledu filma tudi fotografiralo s slavnim glasbenikom, enim najbolj priljubljenih srbskih umetnikov svoje generacije.

Galerija fotografil na Facebooku.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več