Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Preboj v Novem mestu

18.10.2019

Slovenski vojni film PREBOJ, režiserja Dejana Baboska, je včeraj doživel premiero tudi v novomeškem Cineplexxu in razprodal kar dve dvorani.
Premiere se je udeležila filmska ekipa; režiser Dejan Babosek ter igralca Darja Krhin in Jernej Gašperin. Obiskovalce je po filmu nagovorila tudi Tilka Bogovič – članica predsedstva Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije.
Zgodba filma Preboj je zasnovana po knjigi Past na Menini planini, ki jo je napisal Franc Sever Franta, partizanski komandant, ki je v bitki na Menini planini s svojim načrtom za preboj rešil življenja skoraj 500 borcev in bork. V težki zimi marca 1945 se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je obkolila SS divizija z 12 000 vojaki. Po celodnevni krvavi bitki, se jim je v nemogočih razmerah uspelo prebiti skozi obroč na svobodo. To je zgodba preživelih herojev.
Galerija Premiera Preboj v Novem mestu

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek