Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Zapoj 2

05.12.2021

PEVSKI TALENTI NA PREMIERI ZAPOJ 2 NAVDUŠILI NAJMLAJŠE GLEDALCE

Včeraj je animirana pustolovščina ZAPOJ 2 (Sing 2) v Cineplexxu Kranj doživela premiero, ki so se je udeležili tudi ustvarjalci slovenske sinhronizacije.

Člani sinhro ekipe, ki so pevskim talentom posodili svoje glasove so z obiskovalci delili tudi nekaj prigod iz snemanja.

Obiskovalcem so se predstavili JERNEJ KUNTNER, ki je bil ponovno v vlogi režiserja sinhronizacije (že v prvem delu ZAPOJ) in je posodil svoj glas tudi plesnemu koreografu Klausu, ŠTEFAN KUŠAR (kot mogočni volk Jimmy Cristal), VESNA SLAPAR (kot mama pujska Rosita), MATEVŽ MUELLER (kot Jerry), ROK KUNAVER (kot samovšečni jak Darius), SRĐAN MILOVANOVIĆ (kot provokativen pujsek Gunter), MIHA RODMAN (kot gorila Johnny) ter NEŽA BUH – NEISHA, ki je posodila glas risinji Nooshy.

Kaj so tokrat pripravili pevski talenti na velikem platnu sta preverila tudi voditeljica Pia Pustovrh in fotograf Aleš Bravničar.

Za dobro vzdušje v dvorani je skrbel moderator Uroš Bitenc, ki je z žrebom v nagradni igri razveselil tri dobitnike filmskih nagrad. Obiskovalce sta na rdeči preprogi pozdravili maskoti Cene in Pika. Vsi otroci pa so se po koncu risanke razveselili ORAKETE.

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več