Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Ni čas za smrt

30.09.2021

Po šestih letih smo sinoči dočakali premierne projekcije petindvajsetega filma o tajnem agentu 007 – Jamesu Bondu NI ČAS ZA SMRT (No Time to Die) tudi v vseh Cineplexx kinih. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 je znova upodobil Daniel Craig, kar je zanj že peta vloga tajnega agenta.

V vlogi slovenskega tajnega agenta se je tokrat odlično znašel Klemen Bučan. Na rdeči preprogi sta mu družbo delali Bondovi lepotici, Lara Kodrin in Maša Pečnik.
Poseben gost večera v Cineplexxu Kranj je bil britanski zvezdnik Julian Rhind-Tutt (leta 1997 je zaigral v stranski vlogi v James Bond - Jutri nikoli ne umre), ki se premiere udeležil z ženo Natašo.

Zadnje poglavje ene najdolgotrajnejših filmskih franšiz je vzbudilo veliko zanimanja tudi med znanimi Slovenci; med prvimi so si film v Kranju ogledali glasbeniki Jernej Tozon in Jože Potrebuješ (Čuki), Aleš Bartol (Mambo Kings), Jani Hace (Siddharta), Dejan Krajnc in Andrej Šifrer. Igralec Aliash Tepina in fotograf Aleš Bravničar. Televizijska voditeljica Špela Jereb s prijateljico Katjo Klavora. Telovadec Sašo Bertoncelj in košarkarski strokovnjak Jure Zdovc. Influencerka Kaya Solo ter voditeljica Pia Pustovrh.

Znane obraze smo pred začetkom filma ujeli tudi na rdeči preprogi v Cineplexxu Maribor v družbi slovenskega Bonda (Mateo Kos) in dveh lepotic (Danaja Plohl in Melisa Hrapič Cvetko). Film so si med prvimi ogledali: nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar in manekenka Aida Muratović, radijski voditelj Željko Čakarević – Željkić, plesalca Arnej Ivkovič in Nina Gerič, masterchefovca Jerneja Trofelnik Dimnik in Žan Bukovnik, ter Mihaela Margan Kocbek in Janja Ipša.

Za osvežitev je poskrbela Pepsi, z vedno enkratnim klasičnim okusom, ki daje zalet za več od povprečnega vsakdana, za dodaten sladkor pa Snickers Crisp, nov prigrizek s karamelo, arašidi ter mlečno čokolado in dodanim hrustljavim rižem.

Galerija Ni čas za smrt iz Kranja.
Galerija Ni čas za smrt iz Maribora.

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek