Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Ni čas za smrt

30.09.2021

Po šestih letih smo sinoči dočakali premierne projekcije petindvajsetega filma o tajnem agentu 007 – Jamesu Bondu NI ČAS ZA SMRT (No Time to Die) tudi v vseh Cineplexx kinih. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 je znova upodobil Daniel Craig, kar je zanj že peta vloga tajnega agenta.

V vlogi slovenskega tajnega agenta se je tokrat odlično znašel Klemen Bučan. Na rdeči preprogi sta mu družbo delali Bondovi lepotici, Lara Kodrin in Maša Pečnik.
Poseben gost večera v Cineplexxu Kranj je bil britanski zvezdnik Julian Rhind-Tutt (leta 1997 je zaigral v stranski vlogi v James Bond - Jutri nikoli ne umre), ki se premiere udeležil z ženo Natašo.

Zadnje poglavje ene najdolgotrajnejših filmskih franšiz je vzbudilo veliko zanimanja tudi med znanimi Slovenci; med prvimi so si film v Kranju ogledali glasbeniki Jernej Tozon in Jože Potrebuješ (Čuki), Aleš Bartol (Mambo Kings), Jani Hace (Siddharta), Dejan Krajnc in Andrej Šifrer. Igralec Aliash Tepina in fotograf Aleš Bravničar. Televizijska voditeljica Špela Jereb s prijateljico Katjo Klavora. Telovadec Sašo Bertoncelj in košarkarski strokovnjak Jure Zdovc. Influencerka Kaya Solo ter voditeljica Pia Pustovrh.

Znane obraze smo pred začetkom filma ujeli tudi na rdeči preprogi v Cineplexxu Maribor v družbi slovenskega Bonda (Mateo Kos) in dveh lepotic (Danaja Plohl in Melisa Hrapič Cvetko). Film so si med prvimi ogledali: nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar in manekenka Aida Muratović, radijski voditelj Željko Čakarević – Željkić, plesalca Arnej Ivkovič in Nina Gerič, masterchefovca Jerneja Trofelnik Dimnik in Žan Bukovnik, ter Mihaela Margan Kocbek in Janja Ipša.

Za osvežitev je poskrbela Pepsi, z vedno enkratnim klasičnim okusom, ki daje zalet za več od povprečnega vsakdana, za dodaten sladkor pa Snickers Crisp, nov prigrizek s karamelo, arašidi ter mlečno čokolado in dodanim hrustljavim rižem.

Galerija Ni čas za smrt iz Kranja.
Galerija Ni čas za smrt iz Maribora.

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več