Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Hiša Gucci

25.11.2021

Včeraj je težko pričakovana kriminalna drama HIŠA GUCCI (House of Gucci) doživela premiero tudi v Cineplexx kinih.

Zgodba, ki jo je navdihnila resnična zgodba družinskega imperija italijanske modne hiše Gucci, je v Cineplexx Kranj privabila veliko znanih Slovencev iz sveta mode in lepote, pa tudi drugih, ki jih je pritegnila privlačna modna znamka in vse spletke, ki so se dogajale v ozadju. Obenem pa še vrhunska igralska zasedba – od oskarjevcev Lady Gaga, Jareda Leta, Jeremyja Ironsa in Ala Pacina, pa nominirancev za oskarja Adama Driverja in Salme Hayek, ki v filmu naravnost blestijo.

Med prvimi so si Hišo Gucci ogledale velike ljubiteljice visoke mode: manekenki Tjaša Kokalj Jerala in Maja Bulc, lastnica joga studia Nataraja Nataša Rhind – Tutt, modna oblikovalka Maja Ferme, plesna koreografinja Azra Selimanovič, vlogerka Lea Filipovič in piarovka Katja Klavora.

Zgodbo o znanem imperiju sta si ogledala tudi fotografa Aljoša Rebolj in Aleš Bravničar ter urednik dveh visoko kvalitetnih revij Dejan David Kemperl. Velika hollywoodska imena ter režija Ridleya Scotta je zagotovo prepričala tudi vse člane banda Siddharta (Tomi Meglič, Boštjan Meglič, Primož Benko, Jani Hace in Tomaž O. Rous), da so si vzeli prost večer za obisk premiere.

Moderator premiere pa je bil Klemen Bučan, voditelj na Radiu Ekspres.

Vsi obiskovalci so se razveselili tudi vzorcev vrhunske dišave Gucci Guilty.

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več