Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Deset v pol

01.12.2021

Komedija, nagrajenega bosansko-hercegovskega režiserja, Danisa Tanovića, Deset v pol (Deset u pol) je včeraj doživela slovensko premiero v Cineplexxu Kranj. Premiere se je udeležila tudi filmska ekipa; hrvaška igralca Anja Matković in Goran Navojec, scenarist filma Nikola Kuprešanin ter igralec Branko Đurić Đuro, ki se je premiere udeležil s hčerama, Zalo Đurić in Elo Đurić Ribič, ki sta v filmu zaigrali v manjših vlogah.

Filmska ekipa trenutno predstavlja film Deset v pol po kinematografih v regiji, saj prihaja na redni kino spored, danes, v četrtek, 2. decembra.

Oskarjevec Danis Tanović je tokrat posnel "zgodbo o prijateljstvu", ki jo je tudi slovenska publika sprejela z navdušenjem. Deset v pol je že tretji skupni projekt režiserja Tanovića in Branka Đurića – Đura. V zgodbi zagrebška FOOD blogerka (Anja Matković) povzroči pravi spor po celem Sarajevu.

Spremljamo dva lokalna mojstra čevapčičev (v glavnih vlogah Branko Đurić – Đuro in Izudin Bajrović), ki se zapleteta v spor okrog kakovosti svoje ponudbe, kar postane pravo rivalstvo med starima prijateljema, njunima družinama in nazadnje vsemi v Sarajevu, ki jim je mar za – čevapčiče.

Galerija premiere Deset v pol iz Kranja

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več