Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Thor: Ragnarok v Kranju

24.10.2017

Kranj, 24. oktober 2017 – Marvelova spektakularna pustolovščina Thor: Ragnarok je včeraj zvečer doživela slovensko premiero v Cineplexxu Kranj. Velik Marvelov oboževalec je tudi Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj, ki se je premiere udeležil s hčerko in sinom.

Ali bo Thor, bog groma, premagal Helo, boginjo smrti in rešil civilizacijo? In kakšen bo gladiatorski dvoboj z nepremagljivim Hulkom, so preverili tudi nekateri znani obrazi. Slovenske premiere so se udeležili Klemen Bunderla, Rok Lunaček, Tanja Divac in Filip Kržišnik. Novinarka Milena Novak je na premiero prišla s sinom. Aliash Tepina in Klemen Bučan sta si film ogledala s prijatelji. Prost večer za obisk kina s prijateljicami sta si vzeli tudi manekenka Iryna Osypenko Nemec in koreografinja Azra Selimanovič.

Za dobro vzdušje na premieri je skrbel moderator Uroš Bitenc. Za kriila je bilo poskrbljeno; vsi obiskovalci so prejeli pločevinko Red Bulla. Srečni izžrebanci pa so se razveseli super filmskih nagrad. Za pogostitev po filmu sta poskrbela catering MihaChef in Radgonske gorice! Galerija slik Thor: Ragnarok v Kranju

Premiera v družbi igralske ekipe

Filmska premiera v družbi igralske ekipe v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik
Družinska komedija GAJIN SVET 2 začela svojo pot v kinih Cineplexx

Več

DEVETI MARATON MUVIT/6X60 DOBIL ZMAGOVALCE

Zlati Muvit za ekipo Plac Production!

Več

Ladies Night navdušil tudi Ljubljančanke

Ladies night v kinu Cineplexx navdušil Ljubljančanke
Zadnje poglavje svetovnega fenomena – PRVIČ RESNIČNO SREČNA.

Več