Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Prvič v Kranju

15.04.2019

Ekskluzivna premiera PRVIČ v Cineplexxu Kranj

Kranj, 15. april 2019 – Knjižna senzacija PRVIČ (After) je ugledala luč na slovenski premieri v Cineplexxu Kranj. Razprodana dvorana je komaj čakala kako se bo zapletla zgodba med vzorno študentko Tesso in upornikom Hardinom. Vse obiskovalke premiere so se razveselile svežega izvoda revije Cosmopolitan, tiste, ki so sedele na »srečnih« sedežih pa so prejele knjigo PRVIČ s svežo filmsko naslovnico. Za odlično vzdušje na dogodku je poskrbela moderatorka Lea Filipovič (Lepa Afna). Petkove premiere so se udeležil tudi: Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti), Laura Petrinec, zmagovalka projekta Dekle z naslovnice – revije Cosmopolitan, blogerka Nataša Mernik ter youtuberka Lana Novak Šimenc ter Cosmo bejbe z urednico Ajda Hovnik Plešej. Po premieri so obiskovalke delile svoje filmske vtise ob osvežilnih mehurčkih Radenske Limonska trava ter sladkih pregrehah slaščičarke Maje Rigler (Majine Torte).

Slike Premiera PRVIČ v Kranju

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20!

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek