Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Prvič v Kranju

15.04.2019

Ekskluzivna premiera PRVIČ v Cineplexxu Kranj

Kranj, 15. april 2019 – Knjižna senzacija PRVIČ (After) je ugledala luč na slovenski premieri v Cineplexxu Kranj. Razprodana dvorana je komaj čakala kako se bo zapletla zgodba med vzorno študentko Tesso in upornikom Hardinom. Vse obiskovalke premiere so se razveselile svežega izvoda revije Cosmopolitan, tiste, ki so sedele na »srečnih« sedežih pa so prejele knjigo PRVIČ s svežo filmsko naslovnico. Za odlično vzdušje na dogodku je poskrbela moderatorka Lea Filipovič (Lepa Afna). Petkove premiere so se udeležil tudi: Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti), Laura Petrinec, zmagovalka projekta Dekle z naslovnice – revije Cosmopolitan, blogerka Nataša Mernik ter youtuberka Lana Novak Šimenc ter Cosmo bejbe z urednico Ajda Hovnik Plešej. Po premieri so obiskovalke delile svoje filmske vtise ob osvežilnih mehurčkih Radenske Limonska trava ter sladkih pregrehah slaščičarke Maje Rigler (Majine Torte).

Slike Premiera PRVIČ v Kranju

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek