Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Planet samskih v Kranju

18.04.2016

Celje, 18. april 2016. – Včeraj je v Celju potekala premiera te dni najbolj zaželenega filma Planet samskih, slovenskega režiserja Mitje Okorna.

Zanimanje za premiero je bilo veliko, saj je bila dvorana razprodana že popoldan.
Premiero je obiskal režiser Mitja Okorn v spremstvu glavne igralke Weronike Książkiewicz, pridružila se mu je tudi družina, del filmske ekipe in prijatelji.
Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela vedno nasmejana Azra Selimanovič, po ogledu filma je Mitja Okorn v dvorani dočakal stoječe ovacije. Ekipa je občinstvu namenila kar nekaj minut za vprašanja. Poleg Mitje Okorna in Weronike Książkiewicz, se je predstavil tudi asistent režiserja Jan Belcl ter Alen Felicijan iz studia Felicijan Sedmak, ki je poskrbela za posebne učinke v filmu.
Na koncu pa ni manjkal tudi skupni selfie.

Tudi v Celju si je film ogledalo nekaj znanih obrazov: Tina Gorenjak s hčerko, Aleš Uranjek z družino, Žana in Danijel Salobir, Irina Osypenko Nemec in Matjaž Nemec, Nika in Boštjan Čukur, Mateja Zorko in Alen Pavšar in zelo dobra prijateljica Okornove družine, Helena Lovše. Filma so se razveselile odbojkarice Nove KBM, Sarah Ammerman, Nika Blagne in Karmina Sužnik, navdušena sta bila tudi Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics. Lastnica in direktorica znamke And by Andraž, Nataša Berginc, se je premiere udeležila s partnerjem Borutom Sedovnikom, direktorjem marketinga Cinkarne Celje. Z nami je bila tudi ekipa voditeljev Hitradia Center, Tanja Kocman, Željko Čakarević, Petra Skrivarnik ter Sonja Sedej Mirtič, marketing in PR Hitradio Center.

Nepozaben večer so omogočili partnerji včerajšnje premiere: Radgonske gorice, Vesna Budja in Miha Hauptman v sodelovanju z Glažuta Cateringom, Čokoladni atelje Dobnik, podjetje A 2S, pooblaščeni partner Audi ter medijski partner, Hitradio Center.

Galerija slik s premiere Planet samskih v Cineplexxu Celje

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek