Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ekskluzivna premiera VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj

18.12.2019

»Nekoč pred mnogimi leti v galaksiji daleč, daleč stran« so besede, ki so se včeraj v Cineplexxu Kranj zapeljale čez veliko platano. Največji oboževalci sage so na ekskluzivni premieri VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj dočakali zaključek zgodbe, ki se je ustvarjala več kot 40 let. V sodelovanju z Mastercard Slovenija in distributerjem 2iFilm, ki je omogočil zaprto projekcijo v Sloveniji, so si med prvimi na svetu film ogledali znani obrazi, novinarji in fani sage. Zadnje poglavje so v družbi cosplayerjev in ikoničnih robotov BB-8 in R2-D2 prvi dočakali: igralca Aliash Tepina in Andrei Lenart, glasbenik Rok Golob z ženo Katarino Habe in sinovoma ter član Siddharte Tomaž Okroglič Rous.

Veliki ljubitelji sage so tudi: fotograf Aleš Bravničar, David Urankar, Jonas Žnidaršič, Jure Longyka, Jan Macarol, Dean Windisch, Jasmin Hukić, ki si je film ogledal z ženo Ireno in sinovoma. Prost večer za obisk kina so si vzele tudi dame: blogerki Ajda Sitar in Kaya Solo ter Špela Jereb in Azra Selimanovič.

Za dobro vzdušje na dogodku je skrbel Uroš Bitenc ter cosplayerji – v večini člani društva Na meji nevidnega: Luke Skywalker, Rey, Kylo Ren, Han Solo, General Hux, Twi'lek, in X-Wing pilot.
Galerija ekskluzivne premiere VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Četrtek je dan za kino

Četrtek je dan za kino! GRATIS POKOVKA za VSE obiskovalce!

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek