Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ekskluzivna premiera VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj

18.12.2019

»Nekoč pred mnogimi leti v galaksiji daleč, daleč stran« so besede, ki so se včeraj v Cineplexxu Kranj zapeljale čez veliko platano. Največji oboževalci sage so na ekskluzivni premieri VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj dočakali zaključek zgodbe, ki se je ustvarjala več kot 40 let. V sodelovanju z Mastercard Slovenija in distributerjem 2iFilm, ki je omogočil zaprto projekcijo v Sloveniji, so si med prvimi na svetu film ogledali znani obrazi, novinarji in fani sage. Zadnje poglavje so v družbi cosplayerjev in ikoničnih robotov BB-8 in R2-D2 prvi dočakali: igralca Aliash Tepina in Andrei Lenart, glasbenik Rok Golob z ženo Katarino Habe in sinovoma ter član Siddharte Tomaž Okroglič Rous.

Veliki ljubitelji sage so tudi: fotograf Aleš Bravničar, David Urankar, Jonas Žnidaršič, Jure Longyka, Jan Macarol, Dean Windisch, Jasmin Hukić, ki si je film ogledal z ženo Ireno in sinovoma. Prost večer za obisk kina so si vzele tudi dame: blogerki Ajda Sitar in Kaya Solo ter Špela Jereb in Azra Selimanovič.

Za dobro vzdušje na dogodku je skrbel Uroš Bitenc ter cosplayerji – v večini člani društva Na meji nevidnega: Luke Skywalker, Rey, Kylo Ren, Han Solo, General Hux, Twi'lek, in X-Wing pilot.
Galerija ekskluzivne premiere VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA v Cineplexxu Kranj

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Obvestilo

Obvestilo za obiskovalce. Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov na lokacijah: Kranj, Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota.

Več

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek