Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Film Podli fantje za vedno navdušil v Cineplexxu

16.01.2020

Film, ki je pred 25 leti Willa Smitha in Martina Lawrencea povzdignil med največje hollywoodske zvezde je z včerajšnjim Action Nightom na velika platna prinesel tretji del. Podli fantje za vedno so napolnili dvorane Cineplexx kin. Mike Lowrey in Marcus Burnett, sta ponovno zavzela velika platna in še zadnjič s skupnimi močmi, na svoj podli način, zločince spravila tja kamor spadajo, za zapahe seveda. Film pa ne bi bil popoln, brez vsem znane pesmi Bad boys Whatcha gonna do, ki je pričarala pravo vzdušje že ob vhodu v dvorano.

Vsi obiskovalci so se razveselili novega okusa čipsa Pringles, Salt and Pepper in žvečilnih gumijev Orbit, ki so po filmu poskrbeli za svež dah. V Kranju je za popestritev večera poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečnega izžrebanca razveselil z darilnim paketom Orbit. Enkratno kombinacijo akcije in humorja v filmu pa so si prišli pogledat tudi Špela Jereb, Filip Kržišnik in Miki Bubulj.

Podla fanta sta zdaj nekoliko starejša, ampak nič manj nora in neizprosna. Potem, ko Marcus dolgoletnemu kolegu Miku zaupa, da se bo kmalu upokojil, češ da je že skrajni čas, ga skuša Mike prepričati v še zadnjo noro misijo. Dvojica se tako še zadnjič poda na vratolomno odpravo proti zločinu, polno spletk, prevar in odbitega humorja. Saj sta navsezadnje podla fanta za vedno.
Galerija Action night Podli fantje za vedno

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Obvestilo

Obvestilo za obiskovalce. Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov na lokacijah: Kranj, Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota.

Več

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek