Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PRESTIŽNA VOZILA SO POSPREMILA PREMIERO FILMA LAMBORGHINI

09.12.2022

"Ferrari si kupiš, ko bi rad nekaj pomenil, LAMBORGHINIJA pa, ko nekdo že si."

Sinoči je na velika platna kin po Sloveniji prišla navdihujoča biografska zgodba o Ferrucciu Lamborghiniju, ustvarjalcu luksuznih avtomobilov - LAMBORGHINI: MOŽ, KI JE USTVARIL LEGENDO s Frankom Grillom v glavni vlogi.

Kot se za film o nastanku legendarnih avtomobilov spodobi, smo ga v Cineplexxu Ljubljana pričakali v družbi prav njih – štirih bleščečih LAMBORGHINIJEV, od njih treh različnih modelov HURACAN in enega terenskega vozila URUS. Za razstavo teh atraktivnih luksuznih avtomobilov je poskrbel Autobroker by Kreativni najemi, v enem izmed njih pa se je pripeljal tudi sanjski moški Blaž Kričej Režek. Avtomobili so navdušili vse obiskovalce premiere, ki je potekala v sodelovanju z medijskim partnerjem Radiem Salomon, prav tako pa tudi ljubitelje jeklenih konjičkov in zgodovine italijanskega mogotca Ferruccia Lamborghinija ter nekatere znane obraze. Premiere so se udeležili Dino Hajderović – Dinotti, Andrej Rakar – Drey Nitrous, Challe Salle s svojo izbranko, Andrej Pavličević, David Urankar, Jože Potrebuješ, Ian Rožac in drugi.

Avtomobili in kozarec penine pred začetkom filma je vse v dvorani dodobra pripravil na film LAMBORGHINI: MOŽ, KI JE USTVARIL LEGENDO, katerega si lahko že ogledate v vseh kinih po Sloveniji. Distributer je Blitz Film & Video Distribution.

Celotno galerijo si lahko ogledate na Facebooku.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več