Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PREMIERA Z MARIOM IN LUIGIJEM POPOLNOMA NAVDUŠILA

05.04.2023

Sinoči so si prvi gledalci že lahko ogledali animirano pustolovščino s slavnima vodovodarjema Mariom in Luigijem, saj se je v Cineplexxu v Ljubljani v sodelovanju z radijem Ekspres premierno odvrtela ena težko pričakovanih animiranih akcijskih komedij z naslovom Brata Super Mario film. Prvi obiskovalci so v nabito polni dvorani uživali, se smejali, bili ves čas pripravljeni na akcijo in dirkanje ter se poistovetili z animiranimi junaki, ki so popolnoma navdušili v zgodbi, ki je bila posneta po Nintendovih igrah Mario. Med prvimi, ki so si pri nas ogledali risanko, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev, premiere pa so se udeležili tudi igralci, ki so glavnim junakom posodili svoje glasove.

Animirana pustolovščina s simpatičnima brkatima junakoma je od danes, 6. aprila, na ogled v vseh naših kinih.

Ikonični svetovni zabavni znamki Illumination in Nintendo sta prvič združili moči in ustvarili animirani film z naslovom Brata Super Mario film (The Super Mario Bros. Movie), novo pustolovščino na velikih platnih, v kateri igra eden najvidnejših vodovodarjev pop kulture v zadnjih štirih desetletjih. Film, ki temelji na Nintendovih igrah Mario, v kinematografe prihaja v začetku aprila in gledalce vabi v živahno in vznemirljivo novo vesolje, kakršnega še ni bilo do sedaj v akcijski in razkošni komediji.

Na režiserski stolček sta sedla Aaron Horvath in Michael Jelenic, scenarij pa je napisal Matthew Fogel. Film sta producirala ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri in Nintendov predstavniški direktor in sodelavec Shigeru Miyamoto, ustvarjalec Maria. Direktorja sta več kot šest let tesno sodelovala in pripravljala animacijo. Film sofinancirata studio Universal Pictures in Nintendo, po vsem svetu pa ga bo distribuiral Universal Pictures.

Slavnemu vodovodarju Mariu je svoj glas v izbvirni različici posodil igralec Chris Pratt, Anya Taylor-Joy je princesa Peach, Charlie Day je Luigi, Jack Black kot Bowser, Keegan-Michael Key je Toad, Seth Rogen je Donkey Kong, Fred Armisen je Cranky Kong, Kevin Michael Richardson je Kamek in Sebastian Maniscalco je Spike.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več