Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PREMIERA Z MARIOM IN LUIGIJEM POPOLNOMA NAVDUŠILA

05.04.2023

Sinoči so si prvi gledalci že lahko ogledali animirano pustolovščino s slavnima vodovodarjema Mariom in Luigijem, saj se je v Cineplexxu v Ljubljani v sodelovanju z radijem Ekspres premierno odvrtela ena težko pričakovanih animiranih akcijskih komedij z naslovom Brata Super Mario film. Prvi obiskovalci so v nabito polni dvorani uživali, se smejali, bili ves čas pripravljeni na akcijo in dirkanje ter se poistovetili z animiranimi junaki, ki so popolnoma navdušili v zgodbi, ki je bila posneta po Nintendovih igrah Mario. Med prvimi, ki so si pri nas ogledali risanko, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev, premiere pa so se udeležili tudi igralci, ki so glavnim junakom posodili svoje glasove.

Animirana pustolovščina s simpatičnima brkatima junakoma je od danes, 6. aprila, na ogled v vseh naših kinih.

Ikonični svetovni zabavni znamki Illumination in Nintendo sta prvič združili moči in ustvarili animirani film z naslovom Brata Super Mario film (The Super Mario Bros. Movie), novo pustolovščino na velikih platnih, v kateri igra eden najvidnejših vodovodarjev pop kulture v zadnjih štirih desetletjih. Film, ki temelji na Nintendovih igrah Mario, v kinematografe prihaja v začetku aprila in gledalce vabi v živahno in vznemirljivo novo vesolje, kakršnega še ni bilo do sedaj v akcijski in razkošni komediji.

Na režiserski stolček sta sedla Aaron Horvath in Michael Jelenic, scenarij pa je napisal Matthew Fogel. Film sta producirala ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri in Nintendov predstavniški direktor in sodelavec Shigeru Miyamoto, ustvarjalec Maria. Direktorja sta več kot šest let tesno sodelovala in pripravljala animacijo. Film sofinancirata studio Universal Pictures in Nintendo, po vsem svetu pa ga bo distribuiral Universal Pictures.

Slavnemu vodovodarju Mariu je svoj glas v izbvirni različici posodil igralec Chris Pratt, Anya Taylor-Joy je princesa Peach, Charlie Day je Luigi, Jack Black kot Bowser, Keegan-Michael Key je Toad, Seth Rogen je Donkey Kong, Fred Armisen je Cranky Kong, Kevin Michael Richardson je Kamek in Sebastian Maniscalco je Spike.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

PREMIERA HITRI IN DRZNI X TUDI PRI NAS, NA OGLED HITRI AVTOMOBILI

Sinoči so na prvi projekciji filma Hitri in drzni X pri nas v Cineplexxu v Ljubljani uživali oboževalci hitrih avtomobilov, adrenalina in akcije, ki so si pred projekcijo lahko ogledali tudi več atraktivnih hitrih avtomobilov, preizkusili svoje spretnosti v dirkanju na simulatorju, nazdravili s pijačo in se nastavljali objektivom na črni preprogi.


Več

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE
TEŽKO PRIČAKOVANA GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH!


Več

TEŽKO PRIČAKOVANI FILM O NASTANKU LEGENDARNIH SUPERG

Film AIR, ki žanje pohvale kritikov po svetu, ima na portalu Rotten Tomatoes zavidljivih 99% in že velja za enega najboljših športnih filmov, govori pa o nastanku legendarnih superg, ki so »rešile« Nike, je včeraj doživel premiero tudi v Sloveniji ter navdušil prve gledalce.

Več