Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

23.06.2022

Vsebine in povezave

  POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

  Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.

  Na mostu, pri vhodu v nakupovalni center Supernova, sta obiskovalce pričakala starodobnika – legendarni ROZA CADILLAC Sedan DeVille l. 1959, lastnika Igorja Pirnata in Marcedes – Benz S250 l. 1966, katerega ponosen lastnik je Rok Ferengja.

  Za uvod v odličen Rock'N'Roll večer pred premiero filma so poskrbeli: Rock Radio z ritmi odlične Elvisove glasbe, Aperol Spritz, s pijačo dobrodošlice in Loop Aktivacije s 360° video posnetki. Večer se je nadaljeval z glasbenim koncertom skupine Smooth Band in odličnim izvajalcem Elvisove glasbe se je pridružil tudi Marko Stanković.

  Visoko proračunska biografska drama, režiserja Baza Luhrmanna, s preprostim vendar veličastnim naslovom ELVIS, je na premiero v Cineplexx pripeljala največje oboževalce, med katerimi so bili tudi mnogi znani obrazi.

  Ali je sloves mladega in izjemno talentiranega igralca, Austina Butlerja, v vlogi ELVISA res upravičena, sta preverila glasbenika, Andrej Šifrer in Tomaž Rous. Challe Salle je na premiero prišel z izbranko Yvonno Srdoč. Alenka Trogrlič, Iryna Osypenko, Teja Jugovic in Tina Gaber so si največji film tega poletja ogledale v družbi prijateljic.

  Prost večer za obisk kina si je vzela tudi novinarka Anja Komučar. V dvorani je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Rock Radia, Klemen Kopina, za osvežitev med filmom pa PEPSI, ki je bila tudi Elvisova najljubša brezalkoholna pijača.

Gorenjski gaunarji po šestih letih navdušili v Kranju

Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr'Hostar postala neslutena uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdilo tudi včerajšnje navdušenje v razprodani dvorani v Cineplexxu Kranj.

Več

AMSTERDAM pozdravili s swing plesom, glasbo in pijačo

Začetek predvajanja komičnega trilerja AMSTERDAM pozdravili s swing plesom, glasbo in pijačo.

Več

JULIA ROBERTS in GEORGE CLOONEY kot bivša zakonca NASMEJALA DO SOLZ

Nekdanji zakonski par sta že zaigrala, a prvič v romantični komediji. Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta sinoči premierno prišla v naše kinematografe v komediji Pot v raj.

Več