Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Nakup vstopnic online

Enostaven in hiter nakup!

10.02.2014

Nakup vstopnic online

Svojo kino vstopnico si lahko sedaj zagotovite tudi online!

Kako? Enostavno in hitro!
Najprej se prijavite se na našo spletno stran. Izberete si kinematograf Cineplexx, kjer bi si film ogledali ter kateri film, datum ter uro predstave.

Odpre se vam kino dvorana, kjer si izberete še sedeže, kjer bi sedeli. Število sedežev lahko spreminjate desno zgoraj. Ko jih izberete nadaljujete z nakupom in klikom na 'Kupite'. Po kliku se vam odpre možnost plačila. To je lahko Cineplexx bonus kartica ali pa kreditna kartica (MasterCard, Visa, Diners). V primeru, da niste prijavljeni na spletno stran lahko vpišete le elektronski naslov.

Ko vpišete vse potrebne informacije, na elektronski naslov prejmete potrdilo in kodo, ki jo ob vhodu v dvorano osebje poskenira.

Preostane vam samo še prijeten ogled!

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek