Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

NINJA ŽELVE SO NAVDUŠILE PRVE GLEDALCE

08.08.2023

Sinoči so si prvi obiskovalci že lahko ogledali animirano avanturo štirih bratov ninja želv - Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella z naslovom Ninja želve: Mutantska ujma v ljubljanskem Cineplexxu.

Nove dogodivščine so privabile mlajše in starejše gledalce, ki so uživali v 3D sinhronizirani različici filma. Na premieri v sodelovanju z radijem Ekspres so bili tudi igralci, ki so glavnim likom posodili svoje glasove - Andrej Kušar, Sebastjan Kušar, Rok Mlinar, Manca Kepic, Andrei Lenart Černilogar, Matevž Müller, Klemen Mauhler, Aja Kobe, Dajnomir Gorjanec in Igor Potočnik.

Film pa si je ogledalo tudi nekaj znanih Slovencev v družbi maskot Raphaela in Leonarda, ki sta tudi podelila nekaj bogatih nagrad.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več